Началникът на Спешна помощ в Университетска болница Пловдив д-р Кирил

...
Началникът на Спешна помощ в Университетска болница Пловдив д-р Кирил
Коментари Харесай

Очевидци: Гледката бе ужасяваща, но докторът слезе и спаси шофьора на едната кола

Началникът на Спешна помощ в Университетска болница " Пловдив " доктор Кирил Атлиев е избавил живота на двама души. Мелето е станало на Голямоконарско шосе по посока село Радиново през вчерашния ден. " Не че това е някаква изключителна вест, въпреки всичко докторът непрекъснато е в интервенции, когато е на работа в болничното заведение и избавя хора, обаче през днешния ден шофираше пред нас, познах го, гледал съм го по малкия екран, спря, беше станала злополука сред три коли. Гледката беше ужасяваща. Пожарникари рязаха единия автомобил, с цел да извадят лидера. Д-р Атлиев слезе от колата, притече се на помощ, избави водача на едната кола, тази, която рязаха. Човекът беше в доста тежко положение, със счупена ключица и доколкото разбрахме след това, с тежка контузия на гърдите ", споделиха читатели на " Блиц ", които са станали очевидци на животоспасяващата интервенция на доктор Атлиев.  

" Неговата 20-годишна щерка, която е бременна, също е с контузии от злополуката, май имаше нещо счупено и при нея, лекарят оказа първа помощ и ги изпрати и двамата в болница. Искаме посредством вашата медия да похвалим този доктор, тъй като самоотвержено избави двама души, а не беше задължен, не беше на работа, можеше просто да отмине, както мнозина направиха “, прибавят те.  

Потърсен за коментар, лекар Атлиев сподели непретенциозно: " Нищо изключително не съм направил, това е мой дълг, апелирам ви, не правете сензации от една човешка постъпка “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР