Началникът на щаба на руската армия е кретен.Това обяви най-популярният

...
Началникът на щаба на руската армия е кретен.Това обяви най-популярният
Коментари Харесай

Руски военен експерт: Кретен или вражески агент - такъв е началникът на генералния щаб на армията ни

Началникът на щаба на съветската войска е глупак.

Това разгласи най-популярният съветски боен блогър Игор Гиркин по адрес на военачалник Валерий Герасимов.

" Моята работна версия е, че той е глупак. Някой друг може да допуска, че е противников сътрудник. За мен няма значение - той би трябвало да бъде заменен. Трябва да бъде отхвърлен и да съден поради планирането на " специфичната военна интервенция ". Трябва да го съди боен арбитражен съд. Специална военна следствена комисия би трябвало да изясни: по какъв начин беше планувана тази " специфична военна интервенция ", че ни разрушиха още в първия месец на интервенцията ".

В оповестеното видео зад тила на специалистасе вижда знамето на за малко просъществувала и непризната от интернационалната общественост страна " Новорусия " (24.05.2014 - 18.05.2015 г.), в чийто състав влизат окупирани от сепаратистите територии на Донецката и Луганската области.

Гиркин държи да се откри и по какъв начин така  " в 10-ия месец на войната ние, толкоз велика военна страна, освен се провалихме в това да победим съперника, само че и продължаваме да отстъпваме ".

" Тази следствена комисия би трябвало да дефинира дали той е просто глупак, или зложелател. Ако е глупак, комисията би трябвало да разбере кой му дърпа конците - може би е врагът ".

Terrorist Girkin-Strelkov called Gerasimov, Russian military Chief of Staff, a cretin. He added that Gerasimov should be put on trial for all his failures in planning " the special military operation ".
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)  Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР