Началникът на РУ-Пазарджик главен инспектор Ненко Годжевъргов изпрати благодарствена грамота

...
Началникът на РУ-Пазарджик главен инспектор Ненко Годжевъргов изпрати благодарствена грамота
Коментари Харесай

Добрият пример! Мъж намери портфейл с голяма сума пари в Пазарджишко и го върна

Началникът на РУ-Пазарджик основен контрольор Ненко Годжевъргов изпрати благодарствена грамота към частна компания , чиито чиновник намерил и предал на органите на Министерство на вътрешните работи портфейл с огромна сума пари и документи .

На 12 март в РУ-Пазарджик се явил Емил Медов – чиновник в частна компания, работеща в сектор от Автомагистрала „ Тракия “ на територията на Област Пазарджик. Той уведомил дежурния полицейски чиновник , че до момента в който бил по работа в регионалния град на една от улиците разкрил портфейл с персонални документи и пари, и неотложно го донесъл в постройката на ръководството. Оказало се, че в портфейла имало сумата от 2355 евро , 70 лв. и персонални документи на притежателя.

Предприети са дейности за определяне самоличността на притежателя им, който се оказал мъж от пловдивското село Скутаре . По-късно портфейлът е предаден на неговия притежател.

За своята почтена постъпка, проявена почтеност и честност основен контрольор Ненко Годжевъргов изпрати грамота във компанията , в която работи Медов със седалище в Смолян. Там тя ще му бъде връчена персонално.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР