Началникът на полицията в Киевска област Андрий Небитов съобщи, че

...
Началникът на полицията в Киевска област Андрий Небитов съобщи, че
Коментари Харесай

Първи журналист убит в Украйна – Брент Рено

Началникът на полицията в Киевска област Андрий Небитов заяви, че в Ирпин край Киев, е убит американският публицист и създател на документални филми Брент Рено.

Той разгласява фотоси на документите на журналиста и на тялото му на персоналната си страница във фейсбук, заяви Телеграм.

Дойче веле удостовери новината и показва, че първичната информацията е била, че Брент Рено е пратен от Ню Йорк Таймс в Украйна, само че вестникът отхвърли това.

Ню Йорк Таймс заяви, че Брент Рено е бил надарен фотограф и създател, който е работил през миналите години за изданието, последно през 2015 година, само че към днешна дата не е работил за тях, нито е бил изпращан в Украйна от Ню Йорк Таймс.



Брент Рено е режисьор и притежател на премиите „Пийбоди“ и „Дюпон“. През последните две десетилетия той и брат му Крейг продуцират филми и телевизионни стратегии. Братята Рено са най-известни с разказването на хуманистични истории от горещи точки по света и техните планове обгръщат войните в Ирак и Афганистан, земетресението в Хаити, политическите безредици в Египет и Либия, битката за Мосул, екстремизма в Африка, насилието на картелите в Мексико и рецесията с младите бежанци в Централна Америка.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР