Началникът на пътна полиция в Казанлък Тодор Николов се е

...
Началникът на пътна полиция в Казанлък Тодор Николов се е
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Стара Загора съобщи има ли престъпление в смъртта на шефа на казанлъшкия КАТ!

Началникът на пътна полиция в Казанлък Тодор Николов се е самоубил с изстрел в слепоочието със служебния си револвер " Макаров ". Това заяви окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Дичев, оповестява Блиц.

По мотив запитвания от медии ви уведомяваме, че Районна прокуратура-Казанлък управлява следствие по досъдебно произвеждане за закононарушение по член 127 алинея 1 от Наказателния кодекс – който, по какъвто и да е метод, подкрепи или  склони другиго към самоубийство и последва такова.

Той е умрял от прострелване в слепоочието с огнестрелно оръжие.

В хода на досъдебното произвеждане ще се събират доказателства по определяне на всички обстоятелства и условия по случая.  В момента се прави оглед на местопрестъпление от следовател  в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура –Стара Загора, като взе участие и правосъден доктор. По досъдебното произвеждане следва назначение на съдебно-медицинска и балистична експертизи, събиране на гласни и писмени доказателства и други дейности за определяне на цялостната фактическа конюнктура.

На местопроизшествието са Дичо Атанасов, областен прокурор на гр. Стара Загора, и Таня Димитрова, областен прокурор на гр. Казанлък.  

Тодор Николов е открит прострелян в автомобила си покрай Бузовград. В момента тече оглед на мястото на  случая.

Мястото на произшествието е отцепено на към 200 метра от колата, където е трупът.  То е наоколо до напоителен канал с вода, идваща от язовир Копринка.

Информацията за изгубването му беше публикувана в четвъртък. Той е разведен и живеел със сестра си в Бузовград.

Именно тя подала сигнал за изчезването му. Освен това се оказа, че липсва служебното му оръжие от касата. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР