Началникът на Пътна полиция-Казанлък Тодор Николов продължава да се издирва,

...
Началникът на Пътна полиция-Казанлък Тодор Николов продължава да се издирва,
Коментари Харесай

Изчезналият шеф на КАТ - Казанлък

Началникът на " Пътна полиция " -Казанлък Тодор Николов продължава да се търси, от 40 часа няма информация за местонахождението му, заяви тази заран пред публицисти старши комисар Георги Хаджиев, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

Николов има три телефона, само че и трите са изключени. Липсват служебното му оръжие и персоналният му автомобил, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Силно се надявам, че не е станал жертва на закононарушение ", сподели старши комисар Хаджиев.

Обходени са всички направления по които се е движел. Не е открита информация за проблеми при диалози със сестра му и шурей му, с които живее в село Бузовград, покрай Казанлък. За проблеми не са съобщили нито някогашната му брачна половинка, нито някогашната му другарка.

По думите на негови сътрудници през последните две седмици Тодор Николов е бил обезпокоен, тъй като при лекарски обзор е открито, че има сърдечни проблеми и се постанова лекуване.

Информацията за изгубването му е постъпила в Министерство на вътрешните работи на 12 декември в 21.00 ч. от сестра му. Николов е на 44 години. В Министерство на вътрешните работи стартира работа през 2006 година, а от 2014 година работи като шеф на отдел " Пътна полиция " в РПУ-Казанлък.

Полицаят е в неопределеност от сряда. По обяд тогава е разговарял с публицисти край Мъглиж, където имаше тежък пътен случай със умрял и тежко ранени. За финален път е отговарял на телефона си към 16.00 ч. същия ден.

По информация на очевидци, представени от Хаджиев, колата му е забелязана на 12 декември край язовир " Копринка ".

Вчера е бил арестуван един чиновник на КАТ-Казанлък от представители на Дирекция " Вътрешна сигурност " към Министерство на вътрешните работи, само че по-късно е бил освободен. Полицаят не се проверява за корупция, посочи старши комисар Хаджиев и в отговор на журналистически въпрос опроверга версията, че може има връзка с изгубването на началника на " Пътна служителя на реда " в Казанлък.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР