Началникът на оперативния щаб за справяне с коронавируса ген. Мутафчийски

...
Началникът на оперативния щаб за справяне с коронавируса ген. Мутафчийски
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски вече и върху нокти

Началникът на оперативния щаб за справяне с ковид ген. Мутафчийски е любим в обществените мрежи и всеки ден се появяват нови занимателни колажи с него. Е, обликът на генерала украси и нокти. А компания му вършат Бойко Борисов и проф. Тодор Кантарджиев, въпреки и на 2 метра разстояние един от различен, както поучава здравното министерство.

Тези реалистични рисунки върху изкуствени нокти са дело на маникюристката Вера Димитрова.
" Изрисуването на ноктите ми лиши половин денонощие. За да направя ген. Мутафчийски, ми трябваха близо 4 часа, а проф. Кантарджиев ми лиши към два часа и половина. Най-големи компликации изпитах с Бойко Борисов, чийто облик го върших цели шест часа. Но най-после се получи доста добре ", сподели тя пред в. " България през днешния ден ".
" Всичко стартира от групата ни за маникюристки, където ни сложиха задача, нещо като домашна работа, да нарисуваме военачалник Мутафчийски. По своя самодейност взех решение да направя и другите двама, като се получиха доста добре. Не беше по никакъв начин елементарно и лиши доста време, само че мисля, че се получи добре. Дори щерка ми се учуди какъв брой добре съм съумяла да ги обрисувам. Получих доста позитивни мнения и виждам, че хората ги харесват ", добави пред вестника маникюристката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР