Началникът на Главното управление на разузнаването на Украйна Кирило Буданов

...
Началникът на Главното управление на разузнаването на Украйна Кирило Буданов
Коментари Харесай

Буданов: Северна Корея може изцяло да обезпечи Русия с боеприпаси

Началникът на Главното ръководство на разузнаването на Украйна Кирило Буданов съобщи, че интернационалната общественост не е съумяла да приключи достъпа на руснаците до задгранични съставни елементи за оръжия, съобщи Униан.

" В Руската федерация работи държавна стратегия, наречена " успореден импорт ". Трябва да признаем, че тя работи задоволително дейно. Паралелният импорт на законодателно равнище е узаконена контрабанда. Компоненти идват от доста страни. Не единствено от Изток, както се счита. Много от тях идват от Запада. " – разяснява Буданов.

Той разяснява и идното посещаване на съветския президент Владимир Путин в Северна Корея. По думите му, президентът на Русия възнамерява да разиска с Пхенян увеличение на доставките на оръжия за Москва. В подмяна съветският деспот ще предложи на Северна Корея ракетни технологии.

" Русия счита, че е обикновено да съобщи избрани ракетни технологии на КНДР. Е какво, това е тяхното виждане. Срещу тези технологии КНДР ще прави доста. " – показва Буданов.

Той добавя, че Пхенян може изцяло да обезпечи Русия с артилерийски въоръжения.

" Човешкият запас там е сериозен, отбранителните качества, за жалост не са съпоставими с РФ, те могат да работят доста по-ефективно. Затова сигурно ще има увеличение на доставките на артилерийски въоръжения. Там оръжията не са доста съвременни, само че размерите, които те могат да създават са задоволително съществени. Това са оръжия от предишния век, само че снарядът ще дохвъри. Може да дохвъри с малко отклоняване, само че ще дохвъри. " – обобщава началникът на ГУР.

Той отбелязва, че нито една от страните във войната не може сама да си обезпечи количеството муниции, което изразходва. Именно по тази причина Русия се обръща към съдружниците си.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР