Началникът на Главното разузнавателно управление на Украйна Кирило Буданов вече

...
Началникът на Главното разузнавателно управление на Украйна Кирило Буданов вече
Коментари Харесай

Зеленски предприе рокади в разузнаването на Украйна

Началникът на Главното разследващо ръководство на Украйна Кирило Буданов към този момент ще ръководи и Комитета по разузнаване към президента на Украйна, а Григорий Галаган е назначен за първи заместник-ръководител на Център за специфични интервенции " А " на Службата за сигурност на Украйна.

Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски във вечерното си послание, съобщи " Укринформ ", news.bg.
" Днес взех значими кадрови решения. По-специално, ръководителят на военното разузнаване на Украйна Кирило Буданов също ще ръководи Комитета по разузнаване към президента на Украйна ", посочи Зеленски.

Бойният военачалник Виктор Горенко е назначен за нов пълководец на Силите за специфични интервенции на Въоръжените сили на Украйна.

" Григорий Галаган беше изместен в друго направление и за възобновяване на Службата за сигурност на Украйна беше назначен за първи заместник-началник на Център за специфични интервенции " А " на Службата за сигурност на Украйна ", добави президентът.

Държавният глава благодари и на десантно-десантните войски, Сичеславската бригада, които за малко повече от денонощие " приземиха " два съветски военни самолета и един хеликоптер.

" Трябва да създадем всичко, с цел да разтеглим сходно " кацане " на всички съветски самолети и ракетни артикули в нашето небе ", сподели той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР