Началникът на германската армия генерал Карстен Бройер предупреди, че войната

...
Началникът на германската армия генерал Карстен Бройер предупреди, че войната
Коментари Харесай

Началникът на германската армия предупреди: Войната може да ескалира

Началникът на немската войска военачалник Карстен Бройер предизвести, че войната в Украйна може да се изостри и прикани за увеличение на отбранителните качества на Германия и НАТО.

Бройер, формалното название на чиято служба е " основен контрольор на Бундесвера ", загатна някои признаци в ситуацията преди анексирането на Крим през 2014 година и миналогодишното навлизане на Русия в Украйна, които по това време не са били взети под внимание, а е трябвало.

Германия не бе в положение да излезе от зоната си на комфорт и не искаше да повярва, че това може да се случи, означи той в тирада, произнесена в навечерието на днешния народен празник на Германия.

Резултатът от това е, че в този момент се постанова Берлин да подкрепя страни, които биха могли да се преглеждат като прифронтови, и го прави да вземем за пример посредством разполагането на бригада в Литва, сподели Бройер.

" Незаконното навлизане на Русия в Украйна извади на напред във времето значимостта на това да имаме боеспособни сили ", сподели Бройер на банкет, даден от непрекъснатия представител на Германия в НАТО Геза Андреас декор Гайр.

Преди бяха нужни стратегическо самообладание и стратегическо успокоение, а през днешния ден е нужна бърза реакция, добави генералът.

Фон Гайр също обрисува в мрачни краски на обстановката със сигурността в Европа.

Москва е решила да възвърне системата на надзор и репресии, сподели той.

Руската военна експанзия отваря нова, мрачна глава в историята на континента, разяснява Фон Гайр пълномащабната война, стартирана от Кремъл през февруари 2022 година
ТЕМА преди 51 минути 357 преди 2 часа 1820 преди 3 часа 760
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР