Началникът на 6-о РУ в София Петър Василев е буйствал

...
Началникът на 6-о РУ в София Петър Василев е буйствал
Коментари Харесай

Шефът на 6-о РУ в София отстранен заради буйство в заведение

Началникът на 6-о районно управление (на МВР) в София Петър Василев е буйствал нощес в заведение в столичния кв. " Лозенец ". След подаден сигнал за държанието тръгнал с автомобила си и отказал алкохолна проба, откакто бил спрян от служители на реда. Информацията е обявена от шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев , написа " 24 часа ".

Василев бил в заведението дружно със собствен другар. Около 3:30 през нощта бил получен сигнал, че буйстват и блъскат маси.

Полицейският началник си тръгнал с колата си, само че бил спрян  от служители на реда от 4-то районно управление (на МВР). Той отказал проба с дрегер. Издадена му е записка за здравно проучване, само че шефът на 6-о районно управление (на МВР) не се явил на него.
 
 шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев БГНЕС

По време на брифинг на Министерство на вътрешните работи министърът на вътрешните работи Младен Маринов сподели, че е работил преди с Василев и го дефинира като добър служител на реда. Въпреки това той съобщи, че не толерира такова отношение без значение от кого и на каква служба.-->

Санкциите са отнемане на шофьорската му брошура за период от 2 години, а колата е служебно за 1 година. По време на диалозите с Василев, откакто бил спрян, станало дума, че е шеф на Районно ръководство, само че служителят на реда не е парадирал с това , изяснява Хаджиев.

Василев е отхвърлен от служба. Назначена е инспекция, а материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата , която да реши дали има данни за безчинство.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР