Началникът на 6-о РУ в София Петър Василев е буйствал

...
Началникът на 6-о РУ в София Петър Василев е буйствал
Коментари Харесай

Отстраниха от длъжност МВР шеф заради побой в заведение

Началникът на 6-о районно управление (на МВР) в София Петър Василев е буйствал нощес в заведение в столичния кв. " Лозенец ". След подаден сигнал за държанието тръгнал с автомобила си и отказал алкохолна проба, откакто бил спрян от служители на реда, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Василев бил в заведението дружно със собствен другар. Около 3:30 през нощта бил получен сигнал, че буйстват и блъскат маси.

Полицейският началник си тръгнал с колата си, само че бил спрян от служители на реда от 4-то районно управление (на МВР). Той отказал проба с дрегер. Издадена му е записка за здравно проучване, само че шефът на 6-о районно управление (на МВР) не се явил на него.

Затова книжката му е отнета за 2 години, а колата е служебно дерегистрирана за 1 година. По време на диалозите с Василев, откакто бил спрян, станало дума, че е шеф на Районно ръководство, само че служителят на реда не е парадирал с това, изясни Хаджиев.

Василев е отхвърлен от служба. Назначена е инспекция, а материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата, която да реши дали има данни за безчинство.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР