Началник „Ремонти“ Бойко Стоилов заплашва служител с "Мъртъв си. Събрал

...
Началник „Ремонти“ Бойко Стоилов заплашва служител с "Мъртъв си. Събрал
Коментари Харесай

Скандалът в БДЖ се разраства, началник заплашва служител, участвал в репортаж

Началник „ Ремонти “ Бойко Стоилов заплашва чиновник с "Мъртъв си. Събрал си се с неприятни хора. Ще се насадиш, да знаеш ", взел участие в следствие на NOVA, обвързвано с нередности и некачествени поправки на локомотиви.

Кой позволява неизправни влакове по линиите

Наливат 224 млн. в БДЖ от концесията на Летище София

Това стана ясно от запис на диалог излъчен в "Здравей, България " по NOVA.

Човекът е подал сигнал за мним ремонт на локомотив и е бил седмият по веригата на отговрните лица. Въпреки това рекомендациите му не са взети поради.

„ Контролните функционалности са ясни. По всички сигнали назначаваме инспекция – ще назначим и по този “ разяснява Любомир Илиев шеф „ Товарни транспорти " в студиото.

„ Седем индивида вършат инспекции, локомотивите са на 40 години, машинистът финален ревизира. Чак тогава може да излезе. Този локомотив не е ремонтиран, договорът с частна компания е за профилактика, не за ремонт.

Той, дружно с изпълнителния шеф на БДЖ Владимир Владимиров обясниха, че промяната в БДЖ планува, съзадаване на конструкция, която да дава отговор за профилактиката, само че сега те се правят от въпросната компания с лимитирана дейсност.

Дргугият вид е локомотивите да се пращат в чужбина, което е "много по-къспо ".

Владимиров разяснява и подозренията за „ кухи назначения “ и за чиновниците, които не са на работното си място или нямат нужната подготовка за длъжността.
 Владимир Владимиров Владимир Владимиров
„ В БДЖ има годишни съревнование, в които вземат участие съвсем 600 индивида “ беше безапелационен изпълнителният шеф на БДЖ Владимир Владимиров, който е централен нападател в тима. във връзка разкритията, че случжители са спортисти.

Той отхвърли всички разкрития в студиото на Нова телевизия и ги дефинира като неистини. След това прикани репортерът Марин Николов да отиде да снима хора, които са прецизни в работата си и че не може от репортажа да се прави извод за всички 10 000 индивида, които работят в сдружението.

"От осъществен обзор на 83 локомотива, единствено за три е имало претенция. „ Почти всеки ден се случва инцидентен ремонт “, изясни от своят страна Илиев. "Ако има потребност от огромен ремонт се предава на депо-майстор “ обясни той.

Той, дружно с изпълнителния шеф на БДЖ Владимир Владимиров обясниха, че промяната в БДЖ планува, съзадаване на конструкция, която да дава отговор за профилактиката, само че сега те се правят от въпросната компания с лимитирана дейсност. Дргугият вид е локомотивите да се пращат в чужбина, което е "много по-къспо ".

Владимиров разяснява и подозренията за „ кухи назначения “ и за чиновниците, които не са на работното си място или нямат нужната подготовка за длъжността.

В рамките на деня е планувана публична конференция поради тревожните разкрития.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още забавни вести последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР