Началната страница на Google е добре известна на всеки интернет

...
Началната страница на Google е добре известна на всеки интернет
Коментари Харесай

Google тества нов дизайн за страницата на търсачката си

Началната страница на Гугъл е добре известна на всеки интернет консуматор. Тя има единствено логото на компанията, полето на търсачката и няколко линка към правна и служебна информация в долната част. Скоро това може да се промени.

Онлайн изданието 9to5Google оповестява, че интернет колосът е почнал проби на нова начална страница. Тя включва прибавянето на ред с образни карти и детайли под търсачката.

В тях потребителят ще вижда прогнозата за времето, локални събития и вести, придвижването на акциите, рекомендации за видео наличие и вести за пандемията. Кликването на дадена карта ще отваря спомагателна информация, както и още резултати с линкове от търсачката.

Дизайнът в огромна степен следва философията на мобилното приложение на Гугъл, в което също има сходни карти. За в този момент Гугъл не е коментирала концепцията. Тестът е много стеснен, като се появява в профилите на дребен брой консуматори.

Функцията не се появява при потреблението на търсачката без профил. Няма индикации дали това ще е по този начин и в случай че тя стане факт за всички или ще е налична единствено през влизане отстрани.

Гугъл и преди е тествала разнообразни разновидности за началната си страница. Въпреки това компанията избира да резервира обичайния обикновен тип на търсачката.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР