Начална учителка от американския щат Тексас напусна работа и натрупа

...
Начална учителка от американския щат Тексас напусна работа и натрупа
Коментари Харесай

Учителка натрупа тлъсти пачки от палавите си голи кадри и напусна даскалото /снимки/

Начална учителка от американския щат Тексас напусна работа и натрупа тлъсти пачки, продавайки голите си фотоси, написа Daily Star.
43-годишната Ева Уайлд работи в начално учебно заведение от 13 години. Заради ограничаващите ограничения, въведени по отношение на пандемията от ковид, тя трябвало да преподава на децата онлайн.
Това обаче не й носело задоволително доходи и тя решила да стартира да печели от платформата OnlyFans, чиито консуматори получават достъп до наличието против възнаграждение.
Ева, която е майка на две деца, признава, че доста й харесва да работи като преподавател, по тази причина решила да стане инструктор в OnlyFans и да учи другите модели по какъв начин да се популяризират по най-хубавия метод в уеб страницата.
"Целта ми е да уголемявам опциите на дамите в търсенето на щастието, даже това да се случва по нетрадиционен метод. Винаги съм знаела, че призванието ми е да изучавам хората. Това е потребна работа и аз се гордея с нея ", изяснява американката.
След известно време обаче Уайлд решила да стартира да продава свои разголени фотоси в мрежата.
"Отначало се опасявах, че може да ме разпознаят, по тази причина се снимах, криейки лицето си. В момента, в който започнах да обличам по-секси долни дрехи, да се гримирам и да си върша косата, нещо в мен се разсъни. Част от мен, която мислех, че е изгубена вечно, стартира да оживява, това беше най-прекрасното възприятие. Станах по-уверена, почувствах се привлекателна и горда от това, което върша. Съпругът ми също стартира да ме гледа по друг метод. Сексуалният ни живот се изпъстри с нови цветове ", акцентира тя.
През първия месец от продажба на фотосите си тя спечелила 50 $. В момента обаче пикантните й фотографии й носят по 2000 $ на месец, а от образование на дами си докарва по 15000 $ месечно.
Ева не счита повече да се връща в класната стая. И е уверена, че OnlyFans е трансформирал живота й към по-добро във всяко отношение.
Днес тя работи най-малко по 10 часа дневно, възнамерява изявленията си, дава отговор на известия и образова модели.
"Наистина е занимателно, че от учителка прекосих в развлекателната промишленост за възрастни. Никога не е късно да се превърнеш в най-хубавата си версия ", споделя в умозаключение тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР