Набралият скорост джакпот в играта Тото 2 – 6 от

...
Набралият скорост джакпот в играта Тото 2 – 6 от
Коментари Харесай

Мистерия с най-новия тото милионер, никой не знае кой е той

Набралият скорост джакпот в играта " Тото 2 – 6 от 42 “ падна преди броени дни в град Царево. В разгара на лятото горещата облага, възлизаща на сумата от 1 056 810 лева, откри своя притежател в една от най-популярните ваканционни дестинации. И въпреки към момента да не е известно кой е късметлията, едно е ясно – занапред насетне животът му ще бъде напълно друг, написа " Труд “. Всички гадаят кой е: дали е мъж, или жена, млад или възрастен, дали е родом от Царево или просто е бил на отмора.

Но един въпрос oтеква в съзнанието на всички ни – допустимо ли е към момента късметлията да не подозира за облагата си? За да разбере истината, екипът на СПОРТ ТОТО, отпред с предприемчивия водещ Цецо, стартира интензивно търсене на новия милионер. Вълнението е осезаемо, неслучайно тези дни главната тематика за диалог в Царево е мистериозният победител. Жителите на дребното крайморско градче нямат съответни догатки кой би могъл да е въпросният късметлия, тъй като регионът се слави с доста отдадени почитатели на игрите на тотото.

Затова те тръпнат в очакване да схванат дали познават персонално тото ентусиастът, като го приканват да се разкрие и да почерпи за страхотната вест. Едни му пожелават да пътува по целия свят и да раздели колосалната сума сред всички свои родственици и другари. Други го поучават да остави нещо след себе си и да влага парите в собствен личен бизнес, с цел да могат тези пари да се умножат.   Поверието гласи, че шансът се предава, по тази причина и всички поданици на Царево се надяват персонално да се срещнат с чисто новия милионер.

Целта им обаче е ориентирана към още по-големия
джакпот в играта " Тото 2 – 6 от 49 “, който за тиража на следващия ден ще доближи сумата от 5 500 000 лв.. По традиция той намира притежателя си точно през летните месеци, което изяснява огромната еуфория в цялата страна. Щедрата игра е подготвила още изненади за правилните си почитатели с спомагателна облага от чисто нов автомобил. А във Втори тото късмет ги чака опция да си тръгнат със сума до 120 000 лв.. С един залог – три облаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР