Наболялата тема това е естествено организирана престъпност, която е приоритет

...
Наболялата тема това е естествено организирана престъпност, която е приоритет
Коментари Харесай

Рашков обяви приоритетите си и се закани на някои парламентарни групи

Наболялата тематика това е естествено проведена престъпност, която е приоритет в активността на Министерство на вътрешните работи. В този смисъл са и огромните планове, които са се осъществявали преди няколко години, както и Автомагистрала „ Хемус “. Така служебният министър на вътрешните работи и препоръчан за същия пост в постоянен кабинет на „ “ разяснява своите цели, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Ние ще продължим настойчиво да работим, както и до момента. И през днешния ден работим по Автомагистрала „ Хемус “ и това ще докара до някои промени в бъдеще. Те ще се отнасят и за състава на някои от парламентарните групи “, закани се той.

, министър на вътрешните работи – Юрист по обучение и учител по дисциплината „ Наказателен развой “ в УНСС. Бил е шеф на Националната следствена работа, шеф на Специализираната следствена работа, член на Висшия правосъден съвет, депутат в 39-ото Народно заседание, заместник-министър на правораздаването, ръководител на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства. Вътрешен министър в двата кабинета на Стефан Янев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР