Наблюдаваме катастрофално политическо правителство, защото не работи на страната на

...
Наблюдаваме катастрофално политическо правителство, защото не работи на страната на
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Наблюдаваме катастрофално политическо правителство

Наблюдаваме пагубно политическо държавно управление, тъй като не работи на страната на българските жители, а с цел да отбрани Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да го избави от правосъдната система ". Това съобщи Станислав Балабанов от " "   в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Има хора, които не работят на страната на българските жители, а с цел да защитят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Това е държавно управление на сраха, сътвори се с концепцията да избави Борисов от правосъдната система. Много хора желаеха смяна, а получиха предпазени от имнитети депутати, уточни Балабанов. 

Той разяснява и конституционната промяна. " Ако Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския беше пристигнал при Има Такъв Народ и, нашите гласове са повече от гласовете на в Народното събрание. Ако не беше получил поддръжка, тогава да търси други. Той отиде да търси поддръжка от ", добави Балабанов.

По думите му от " "  не желаят да имат министри.

Относно проектобюджетът, депутатът съобщи: " Бюджет 2023 е неуместен, следващият слаб бюджет, препоръчан от ". Той акцентира, че в случай че по този начин бъде препоръчан бюджетът, както досега е деклариран, от " " няма да го поддържат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР