Наблюдаваме една много бърза реакция, което не е толкова характерно

...
Наблюдаваме една много бърза реакция, което не е толкова характерно
Коментари Харесай

Йордан Цонев коментира хакер атаката, кандидатурата на Гешев и ветото

Наблюдаваме една доста бърза реакция, което не е толкоз особено за България. Тук те заслужават възторженостти. Когато приключат процесуално-следствените дейности ние в Народното събрание, ще проведем поредност от политически дейности. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев по отношение на офанзивата против Национална агенция за приходите и приключването на данни.

"Данните не са опазени качествено. Ще питаме вицепремиера, който дава отговор за електронното ръководство. С изненада научихме, че господин Дончев е трансферирал тези си пълномощия на вицепремиерът Мариана Николова ", сподели той.

"Ако е вярна информацията на прокуратурата, че е имало търсене за "Бивол ", това значи, че някой е поръчал да се търси нещо за него. Интересно е по какъв начин се търси, другояче няма подозрение, че е нелегално. Хакването не е законно ", съобщи Цонев.

"Ние следим деликатно случая и ще желаеме пояснения. Не желая да го квалифицирам обвинявания, дано забележим следствието какво ще покаже ", сподели той.

"Гешев не отхвърля конституционния ред. Той желае управляващите да работят една с друга и да има съдействие ", сподели Цонев.

"Скандал при избора на основен прокурор може да има, в случай че изберем някой като Христо Иванов. Не желая да разясня какво ще прави президента и по какъв начин ще подходи ", съобщи политикът.

"Президентът има поредна позиция по отношение на договорката за самолетите. Уважаваме мнението му. Според нас обаче националната сигурност не е обект на референдум. Не е нужно да има консенсус. Националната сигурност просто няма цена ", съобщи Цонев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР