Наблюдателят на Цариград ТВ Андрей Перла разглежда какво се крие

...
Наблюдателят на Цариград ТВ Андрей Перла разглежда какво се крие
Коментари Харесай

Какво има зад изтичането на секретни документи на САЩ за Украйна

Наблюдателят на " Цариград " ТВ Андрей Перла преглежда какво се крие зад „ изтеклите секретни документи “ на Съединени американски щати за Украйна, в които могат да се намерят бъдещи оправдания и парченца рационализъм.

„ Изтичаето на секретни документи “ на Съединени американски щати към момента е едно от главните събития на пролетта на 2023 година В същото време мненията на специалистите са разграничени, някои считат информацията за надеждна, други слагат под подозрение данните и показват грешки.

Ситуацията разяснява Андрей Перла, колумнист на " Първи съветски ", в ефира на програмата „ Скрити смисли “.

Твърде рационални американци

Според Перла разследващата машина на Съединени американски щати е подредена и действа много рационално. Следователно сходни огромни течове са изключени.

Но доста по-важното е, че редакторите на американските медии няма да разгласяват в действителност секретните документи, а ще ги върнат на Пентагона. Затова публикуването на изтекли данни би трябвало да се преглежда като част от осведомителната война, разгърната против Русия.

Отделна история е следствието на Сиймур Хърш за детонацията на газопроводите " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 ". Журналистът не разгласява приключване на информация, а информация, предоставена от негови вътрешни хора.

Но даже Хърш не може да разгласява секретни документи за проектите на Министерството на защитата на Съединени американски щати да нападна Украйна.

Според Перла американците имат традиция да изнасят " секретни данни ", които съдържат неточна информация. Това е належащо за илюзия на съперника, както и за оправдаване на протичащото се пред гласоподавателите.

" Какво е изтекло? Изтекоха хипотетични частични проекти за прословутата украинска контраатака в Украйна. Изглежда датите на тази контраатака са " изтекли ", съобщи Перла.

" А след това изтече, уморих се да поставям кавички, помислете, че на всички места има кавички на тази дума, изтече информация, че времето в Украйна е неприятно напролет, няма задоволително техника, няма задоволително муниции, има или няма задоволително личен състав и като цяло офанзивата най-вероятно ще би трябвало да бъде отсрочена ", уточни той.

Солидни оправдания

Наблюдателят вижда две пояснения за протичащото се. Или американците желаят да заблудят съветската войска, или всичко отива до такава степен, че няма да има контранастъпление заради обстоятелството, че Въоръжените сили на Украйна не са могли да се приготвят вярно. Става дума за дефицит на жива мощ, муниции и техника.

Какви извинения наподобяват като изказвания, оповестени в западните медии, че през 2023 година няма да има договаряния, а спорът в Украйна ще продължи през 2024 година

Това към този момент наподобява като опрощение за американските гласоподаватели. Също по този начин би трябвало да запомните, че през 2024 година ще се проведат идващите президентски избори в Съединените щати и Русия.

" Трябва да им отдадем заслуженото, те не се съмняват в резултата от нашите избори. Но що се отнася до личните им избори, те се съмняват доста и освен че Байдън ще оцелее, само че и че тези глобалисти, Демократическата партия на Съединени американски щати, могат да отидат на тези избори и да завоюват ", сподели Перла.

Без избор

В актуалната конюнктура екипът на американския президент Джо Бидан се пробва да показва на всички, че политикът към момента е здрав и деен.

В същото време Републиканската партия е възпрепятствана от някогашния президент Доналд Тръмп, който има освен доста съдружници, само че и съперници. В резултат на това и двете страни се оказаха в затруднено състояние.

" Какво имаме в последна сметка? Имаме извинението на американците пред себе си и техните гласоподаватели и съдружници, че офанзивата към момента не е сполучлива за тях ", сподели Перла.

" Имаме доста огромна суматоха за това в Украйна и измежду най-близките й съдружници. И, явно, тяхното предпочитание да се компенсира. И под формата на отплата те могат да отидат, и тук към този момент го споделям с известно безпокойство, те към този момент могат да отидат до опит за отприщване на терористична война ", заключи той.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР