Наближават коледните празници, всеки е в трескаво търсене на оригинални

...
Наближават коледните празници, всеки е в трескаво търсене на оригинални
Коментари Харесай

Coffee all the way: 6 невероятни подаръка за любителите на кафето

Наближават коледните празници, всеки е в трескаво търсене на истински дарове. Подаръци, които не просто да се откроят, а да бъдат оценени и употребявани всеки ден. Подаръци, които носят особено обръщение и припомнят: " Някой мисли за теб! ".

Сега ви предлагаме истинска селекция от дарове, които всеки фен на кафето ще оцени уместно и с които ще си спечелите особено място в сърцето му.
Тъмблър (термос) от новата сбирка на STARBUCKS

Не единствено комфортен, само че доста устойчив с автентичен дизайн, тъмблърът е съвършен подарък за всички кафе фанатици, които не се разделят с чашата си в колата, в метрото и в офиса.

Тъмблърите са идеалният избор за подарък и за всички последователи на зелената концепция за понижаване на отпечатъка върху природата. Все отново, точно STARBUCKS вкараха практиката за отстъпка на клиенти, които занесат свои многократни чаши.

Мъг

Признайте си, че имате обичана чаша за кафе. Всеки има! А истинският дизайн на мъговете на STARBUCKS ги прави съвършен подарък освен за обичания човек, с който да споделиш дългото си кафе заран, само че и за коледното празненство в офиса.


Френска преса

Френската преса е един от най-лесните способи за подготвяне на кафе и по едно и също време с това един от най-ароматните. Чрез този способ за подготвяне се извлича оптимално ароматът на кафето и се реализира плътна и богата на усет консистенция – приятност за всеки кафе фанатик.

Хемекс

Хемексът е черешката на тортата измежду приспособленията за подготвяне на ароматната напитка. С изискания си тип и които извличат множеството етерични масла на кафето и поради това усетът на напитката, приготвена в тази кафеварка, е неповторим.

Бутилка за многократна приложимост

Бутилките за многократна приложимост към този момент не се смятат за нещо екзотично, а са must have както за работещи, по този начин и за възпитаници. Един удобен подарък, на обичаната марка ще зарадва всеки младеж и не само…


Коледният бленд на STARBUCKS

И към всеки един от нашия лист с дарове може да добавите пакет от ароматния и кондензиран коледен бленд 2021 или по-деликатния смокинов Blond Roast 2021.


Намери най-близкия до теб Starbucks
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР