Наближава трети сезон със събития в играта Tom Clancy’s Rainbow

...
Наближава трети сезон със събития в играта Tom Clancy’s Rainbow
Коментари Харесай

Обявена е дата на пускане на Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky

Наближава трети сезон със събития в играта Tom Clancy’s Rainbow Six Siege . По този мотив Ubisoft пуска гратис DLC и ъпдейт – Operation Grim Sky. Макар то към този момент да е налично по тестовите сървъри, компанията показа, че останалите геймъри на Xbox One, PlayStation 4 и лични компютри може да го чакат на 4-ти септември.

Както и при предходните интервенции, и тази ще ви запознае с два нови героя: Маверик и Клаш. И двамата идват от разнообразни организации и са в разнообразни съсловия. Маверик е от Америка и може да употребява дейно гранати и огнехвъргачки. Клаш пък е горда защитница на Англия. Тя ще бъде първата от бранителите в играта, които могат да носят щит, който разполага и с електрошок. Заедно с новите интервенции очаквайте огромни промени в проекта на База Херфорд, една от първите карти на играта. Ubisoft твърди, че това е първата радикална смяна на действителен терен в Rainbow Six Siege. Ще имате опция да рушите още стени, да се изкачвате по нови стълбища и да се укрепите в нови скривалища. Картата на Консулата също ще бъде изменена, въпреки и не толкоз изцяло, както Херфорд. Въпреки това ще ви се наложи да си промените тактиката. Направени са и доста други модификации с допълнения.

Разбира се, ъпдейтът носи решение на редица проблеми и бъгове, всяко от които е разказано в формалния уебсайт на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР