Наближава онова време в годината, през което започваме да се

...
Наближава онова време в годината, през което започваме да се
Коментари Харесай

Най-често подаряваните подаръци за Коледа

Наближава това време в годината, през което започваме да се чудим какви дарове да сложим под елхата. А с всяка минала година става все по-трудно, тъй като към този момент какво ли не сме подарявали. Ето едни от най-честите дарове под елхата.
Чорапи
Класика...„ Мъжете изстиват от главата, дамите от краката “.
Зимно времe e, студено е...Какво по-подходящо от топлите чорапи? За дребните деца евентуално са най-безсмисленият и малоумен подарък, само че с годините с все по-голямо неспокойствие и неспокойствие чакаш по този начин обичаните плетени терлички от баба.
А тук пък можеш да видиш какво да НЕ подаряваш
Преспапие
Това е също едно от най-често срещаните дарове освен по всевъзможни сергии, само че и в коледната нощ. На кой не би му харесал красива стъклена топка, в която е побрана цялата прелестна зимна картинка. Тематично, не толкоз практично, само че е съвършения подарък, в случай че не знаеш какво да подариш на някого и искаш да играеш на несъмнено. Вероятно ще събира прахуляк през останалите 364 дни в годината, само че … в последна сметка разчиташ на това, че жестът е значим.
Шоколад
Кой не обича шоколад? Всеки би се зарадвал на шоколад, още повече зимно време, когато организма си има и потребност от захар. Но този подарък е леко подвеждащ и напълно не е толкоз сигурен, колкото наподобява. За дребни деца, може би. Но внимавайте избраника да не пази строга диета, тъй като най-вече да го подразниш повече. И да се самонакажеш да чуваш следната имитация най-малко до март: „ Тази рокля прави ли ме дебела?„
Кои са останалите най-подарявани дарове за Коледа четете в SofiaLive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР