Наближава Коледа! Празник, изпълнен с много радост, емоция и нетърпение.

...
Наближава Коледа! Празник, изпълнен с много радост, емоция и нетърпение.
Коментари Харесай

10 идеи за коледен подарък

Наближава Коледа! Празник, изпълнен с доста наслада, страст и неспокойствие. Идва обаче и казусът с подаръците.

Често изпадаме в тиха суматоха. Дали подаръкът, който сме избрали, ще се хареса на индивида, за който сме го избрали? Дали подаръкът, който купуваме, няма да е неправилен?

Но познавайки усетите на нашите родственици и другари, можем да изберем и подготвим забавни дарове, които сигурно ще се харесат. Ние ви предлагаме 10 хрумвания за коледен подарък, които ще създадат празничния ден трогателен и несравним за всички, които са се събрали край елхата.

1. Вълнуващо странствуване

Ако се чудите какво да подарите на ваш непосредствен, родственик или другар, за какво пък да не е вълнуваща екскурзия до обичано негово място? Със сигурност дестинация през лятото или пък по-рано – напролет, ще стопли душата му през идващата зима. Това е страховит подарък, който ще зарадва всеки, на който сте решили да го подарите. А и да не забравяме – реакцията му сигурно ще направи и вас щастливи и удовлетворени, че сте избрали точния подарък.

2. Кошница с изненади

 10 хрумвания за коледен подарък

Дали да я напълним с лакомства, обичани на индивида, на който ще я подарим, или пък с разнообразни локални деликатеси, а за какво не с изтънчено вино и забавно сирене. В кошницата може да откри място и нещо за дома, или пък за Коледа – като коледни играчки или сувенири за празника. Празничният ден ще бъде най-красивият в живота ви с вълнуващо… предложение за брак. Въображението за този подарък е на ваша страна. Кошниците се продават на всички места, а концепциите за тях са във вашата глава. И най-после, несъмнено, хубава панделка за свършек.

3. Коледна фотосесия

Кой не си мечтае за занимателна коледна фотосесия, запечатана от професионален фотограф – с доста усмивки и страст. Дали с вашите близки, другари или даже с домашния ви любим, фотосесията сигурно ще стане доста сантиментална за вас. Не единствено тъй като е коледна, а и тъй като това ще е страховит подарък от безценен човек. Снимките ще са обезпечена усмивка и зареждаща мощ през студените дни, когато ги разглеждате с обичаните си хора.

4. Книга

 10 хрумвания за коледен подарък

Това не е напълно коледен подарък, само че несъмнено е подарък, подобаващ за всяко едно време от годината. Просто може да го извършите коледен с тематиката на книгата. Вълнуваща коледна история, показана ни от създателя, сигурно ще зарадва феновете на четивата. Поднесена с нежна прегръдка и целувка, при взимането ѝ от под елхата, коледният ви подарък – книга, незабавно се трансформира в обичания на индивида, за който сте го избрали.

5. Бутилка вино с хубави стъклени чаши

Личен подарък за влюбени хора. Любовта сигурно съпътства Коледа и такива дарове няма по какъв начин да не зарадват и озарят с усмивка и изпълнено с обич сърце вашата половинка, както и вас самите. Виното ще отключи инстинкти във вас, които ще създадат коледната вечер незабравимо и любовно преживяване. А това сигурно ще заздрави вашата връзка.

6. Коледна звезда

 10 хрумвания за коледен подарък

Типичен подарък за нашите майки или баби… или пък близки и другари от нежния пол. Това би могло да е чаровно допълнение към сбирката от цветя на обичани ви дами. А за какво не и и декорация на коледната софра. Красив коледен подарък, който ще припомня дълго за уханието на коледни сладки и духа на Рождество.

7. Урок по зимен спорт

Това сигурно ще е един от най-вълнуващите дарове за индивида, на който сте избрали да подарите тази тръпка. Гарантиран ще е и смехът по-време на учението, изключително в случай че и вие самите се включите. Но пък какво по-хубаво от откровения смях сред фамилията и приятелите ви.

8. Парфюм и козметика

 10 хрумвания за коледен подарък

Класически подарък за всеки! И постоянно верен избор, в случай че нищо друго не ви хрумне. Приятен мирис, лек крем за лице или ръце и какво ли още не, събрани в красива и за какво не коледна кутия. За наслада на сетивата и кожата на ваш обичан човек, другар или непосредствен. А при всяко отваряне на комплекта, постоянно ще подухва спомен за изненадата при приемането му в коледния ден.

9. SPA процедура

Релаксиращ ден за обичан човек… Масаж, джакузи, сауна и още доста процедури ще накарат получателя на този подарък да не помни за забързаното всекидневие, проблемите на работното място и всичко, което би трябвало да свърши. Това сигурно ще е най-прекрасният подарък за затрупаните ви от делнични отговорности родственици и другари и, несъмнено, обичания човек. Спокойствие и естетика ще съпътстват мисълта на всеки, получил този коледен подарък от вас.

10. Карикатура

 10 хрумвания за коледен подарък

Искате ли да накарате ваш другар да се усмихне? Подарете му карикатурата. Забавната картина сигурно ще краси стената на получилия го и ще бъде занимателен мотив за диалог постоянно когато го попитат от кого е подарена. Така че – концепцията несъмнено е забавна и занимателна.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР