Наближава денят на премиерата на Междузвездни войни: Последните джедаи -

...
Наближава денят на премиерата на Междузвездни войни: Последните джедаи -
Коментари Харесай

Зад кулисите на „Междузвездни войни: Последните джедаи“

Наближава денят на премиерата на " Междузвездни войни: Последните джедаи " - осми епизод от епичната галактическа сага. Дългоочакваният от генерации почитатели филм може би ще отговори на доста въпроси, които излезлият преди близо месец филмов откъс породи. Режисьорът Райън Джонсън неслучайно предизвести необятната публика, че в случай че желаеме да си запазим изненадата е по-добре да подминем видеото. Но послуша ли го някой?! Действително ли клипът съдържаше спойлери или просто бе ловко режисирана за фена илюзия?

Защо заглавието " Star Wars: The Last Jedi " се превежда в множествено число? Ако Люк не е единственият останал джедай, Рей ли е другият или синът на военачалник Лея - Кило Рен? Нима съумява да откри път назад към светлата страна? Успява ли Рей да откри своето място сред светлата и тъмната страна на силата и кой фактически става неин преподавател? Защо Люк споделя, че е време джедаите да изчезнат - това ли би била единствената развръзка в битката сред положителното и злото? 

В този ред на мисли, любопитно ли ви е да надзърнем зад кулисите на снимачната площадка? В Twitter екипът показа забавни фрагменти от снимането на кино лентата, от суровите тренировки на актьорите, от техните персонални борби в постигането на сършенство.

Скоростта, с която Дейзи Ридли усвоява бойните техники ни кара да се замислим, дали в действителност не владее силата? 

The strength behind the cast of #TheLastJedi. Get tickets now: https://t.co/6vE5KUSv1fpic.twitter.com/nkJYwlowtJ

— Star Wars (@starwars) 2 декември 2017 година

Заедно с нея на тренировките виждаме още веднъж с броня Гуендолин Кристи (Лейди Бриен Тартска от " Игра на тронове " ). А измежду известните имена във кино лентата ще бъдат също, схваща се Кари Фишър, която ще забележим за последно, Марк Хамил, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък. Освен тях ще вземат участие и Донал Глийсън като военачалник Хъкс, Анди Съркис като върховния лидер Сноук, Бенисио дел Торо - DJ, Лора Дърн, Лупита Нионг‘о ще бъде още веднъж Маз Каната, Антъни Даниълс е незаменимия C-3PO, Питър Мейхю - Чубака, Кели Мари Тран, дъщерята на Кари Фишър - Били Лурд, Франк Оз, който ще бъде гласът на Йода и други Спряга се и името на Том Харди, само че присъединяване му ще е евентуално мистериозно като на Даниел Крейг в " Междузвездни войни: Силата се пробужда ", където се мярна неусетно в една сцена като щурмовак.

А до момента в който чакаме отговорите на всички въпроси, коиото ни глождят, дано хвърлим взор към един неочакван филмов откъс, оповестен в YouTube канала Gavin Feng, който повдига завесата на мистериите още малко:

 

Видеото дава обещание това да е най-изпълненият със събития и развръзки филм. В изявление за Collider Райън Джонсън удостоверява, че фактически това е най-дългият заснеман филм до момента по галактическата сага. Ако сметнем и изрязаните подиуми, времетраенето на лентата е 3 часа. Ако не беше неотложно да се съкратят сцените, надали почитателите биха възроптали против това да са потопени часове наред в невероятната междузвездна история.

Но след две седмици, ще имаме щастието да станем още веднъж част от вселената на Междузвездни войни. " И дано силата бъде с нас! "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР