Наближава 14-ти февруари, а това означава, че любовта е навсякъде

...
Наближава 14-ти февруари, а това означава, че любовта е навсякъде
Коментари Харесай

Петте типа досадни двойки, които всички познаваме

Наближава 14-ти февруари, а това значи, че любовта е на всички места – даже и там, където не я желаеме. Радваме се, несъмнено, когато приятелите ни си намерят половинка, само че от време на време връзките им са, меко казано, досадни. Сещате ли се за свои другари, които да дават отговор на сходно описане? Ето пет двойки, с които всички сме се сблъсквали:

Токсичните

Да следиш връзката им в профил е по-шокиращо и объркано от епизод номер 3 751 на “Дързост и красота”. Тя му кръшка, той я соли пред приятелите си... Късат, събират се и почват отново изначало, като в това време пускат клюки по адрес на другия. Тези двойки ни карат да се чудим дали не е по-добре да си останем сингъл?

Винаги двама, постоянно

Те като че ли са захласнати от половинката си. Постоянно са дружно, а когато им се наложи да се разделят си пишат влюбени известия. Ако въпреки всичко ги убедиш да излязат в компания, прекарват цялата вечер усамотени в ъгъла един върху – пардон, до различен.

Скандалджиите

На кой му би трябвало абонамент за Netflix, когато можеш да излезеш с тези двамата? Тези двойки не се двоумят да се карат пред приятелите си, без значение какъв брой неудобно е това за всички останали. Всъщност драмата като че ли ги зарежда. Затова идващият път, когато стартират да спорят, не се чуди за какво са още дружно, а просто отвори пакет пуканки.

Двойката на междинна възраст

Макар да са единствено на двайсет и нещо, този вид двойки се държат като съпрузи, женени от десетилетия. Разговорите с тях се въртят към деца и семейство, а визията им за празненство е посещаване в IKEA. По адрес на хората без сериозна връзка пък показват благосклонен упрек, спрямо който даже родителите ни наподобяват като демократични хипита.

#relationshipgoals

Този вид двойки се стремят да станат новите Ким и Kaнйe – или най-малко по този начин наподобява от обществените им медии. Сторита, Instagram постове и Фейсбук статуси, те разгласяват фрагменти от връзката си непрестанно. И тъй като са двама, ни се постанова да виждаме фотоси от излизанията им по два пъти, даже когато просто вървят до супермаркета. Ъм, unfollow!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР