Набелязаният за ново попълнение на Локомотив Пловдив юноша на Аякс

...
Набелязаният за ново попълнение на Локомотив Пловдив юноша на Аякс
Коментари Харесай

В Локо Пд чакат млад нидерландец

Набелязаният за ново попълнение на Локомотив Пловдив младеж на Аякс Шакийл Сно се чака да дойде в края на седмицата. Футболистът, който за последно игра в норвежкия Аалесунд, не съумя да излети за България преди първия дуел със Словачко, тъй като даде позитивна проба за ковид. Информацията е предадена от "Мач Телеграф ".

След приключване на десетдневната карантина, той ще може да се качи на аероплан и да дойде в Пловдив. Треньорът Александър Тунчев обаче призна, че към момента не е наясно по кое време ще може да види момчето, което е евентуален съперник на Бирсент Карагерен по десния фланг.

Иначе за първи път в тренировките на Локо през вчерашния ден се включи новият треньор на вратарите Витомир Вутов, който бе показан на футболистите. Той добре познава качествата на Илко Пиргов, само че за пръв път работи с германеца Лукас Редер. Той е провел диалози със Стоян Колев, с цел да е наясно с неговото мнение.

Отборът отпътува за Чехия през днешния ден с под наем полет. Христо Крушарски персонално ще води делегацията, а негов посетител ще бъде и притежателят на Царско село Стойне Манолов.

Четете днешния брой на вестник "Мач Телеграф " за детайлности
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР