На ZTE ще бъда даден шанс да ѝ бъдат снети

...
На ZTE ще бъда даден шанс да ѝ бъдат снети
Коментари Харесай

ZTE все пак ще получи шанс да се върне на пазара

На ZTE ще бъда даден късмет да ѝ бъдат снети наложените наказания и да продължи да създава смарт телефони и телекомуникационно съоръжение. Това излиза наяве формален пост в Twitter на Доналд Тръмп.

Американският президент оповестява, че дружно с китайския си сътрудник Си Дзинпин работят за разрешаване на обстановката към китайския производител и възбраната той да получава основни артикули и технологии от свои американски сътрудници като Qualcomm и Гугъл. До Министерството на търговията на Съединени американски щати пък към този момент са изпратени съответните инструкции.

 ZTE въпреки всичко ще получи късмет да се върне на пазара

Доналд Тръмп не показва дали има и условия, и в случай че да – какви, с цел да бъдат вдигнати глобите над ZTE, както и по кое време компанията ще може да продължи активността си. В края на предходната седмица от там предоставиха спомагателни материали на Бюрото по промишлеността си сигурността към Търговския департамент на Съединени американски щати.

Миналата седмица стана ясно, че ZTE на процедура е прекратила активността си поради наказания, въведени от Съединени американски щати заради доставки на телекомуникационна техника за Иран. В резултат компанията загуби достъпа до американски технологии и съставни елементи до 2025 г.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР