На зрителите на bTV им прави впечатление, че напоследък скандалите

...
На зрителите на bTV им прави впечатление, че напоследък скандалите
Коментари Харесай

Вълна от недоволство се завихри в мрежата след отпадането на Филип Буков от „Денсинг старс“

На феновете на bTV им прави усещане, че в последно време свадите в медията нямат край. След риалитито „ Ергенът “, което единствено по себе си е скандал, и странния асортимент на хора, получаващи помощ в „ Бригада Нов дом “, шоуто „ Денсинг старс “ също съумя да разбуни духовете предишния вторник.

 

От него отпадна един от най-харесваните участници – Филип Буков, само че хората са уверени, че той е бил изпъден за наставление, защото му се било наложило да запише танца си авансово, вместо да го изиграе онлайн. Същата вечер Буков бил на работа в Габрово, само че журито го разкритикува, че не е отказал присъединяване си, с цел да танцува в предаването.

 

Отпадането на Филип Буков от „ Денсинг Старс " беше, меко казано, изненадващо, тъй като той се оправи доста добре с танца си, а също така като артист и танцьор има задоволително почитатели, които могат да го поддържат. Зрителите незабавно заподозряха подмолен скрит план за изгонването на артиста и разкритикуваха съдиите, че са го упрекнали, че е взел участие на запис, откакто доста добре знаят, че е имал авансово планувано зрелище отвън София, което няма по какъв начин да бъде анулирано. Както нормално в такива моменти, се появиха подозрения, че резултатите са нагласени.

„ Това не мога да го разясня, а пък и не ме интересува ", отсече самият артист в своя обява в обществените мрежи. Той показа, че няма по какъв начин да избра шоуто пред уговорката си в габровския спектакъл, тъй като актьорската работа е негова специалност, от която счита да живее цялостен живот, а предаването – краткотрайно занятие.

 

журито похвалиха артиста. Галена Великова разгласи представянето му за прелестно.

„ Филип – Гъвкавите крайници! Не знам какво правиш с това момче, аз го виждам всякога все по-бърз ", сподели тя на учителката му по танци Ралица. „ Аз съм доста, доста, доста щастлива от вашето осъществяване ", сподели още тя. Илиана Раева също беше великодушна на похвали: какъв брой било мъчно човек да схване бързите придвижвания, които Филип посочил на сцената, какъв брой бил артистичен и какъв брой добре се е справил той със задачата си. Тя обаче също по този начин означи като голям минус, че артистът не участва онлайн в предаването. „ Когато има „ Денсинг старс ”, няма нищо друго и той би трябвало да бъде тук “, отсече Раева.

 

Това отключи вълна от рецензии от страна на другите двама съдии – съпрузите Франциска Йорданова и Томаш Папкала. Тя сподели, че не е харесала физиономията на артиста, тъй като не била задоволително експресивна, а той: „ Беше малко като доста нещо, обаче нищо нещо. Емоционално не ме пипа нищо ”, В последна сметка двойката получи 30 точки – по 7 от Томаш и Франциска и по 8 от Илияна и Галена.

 

В класирането на журито Филип и Ралица не бяха последни. След тях се подредиха Емрах Стораро, Валери Григоров и Даниел Пеев – Дънди със своите партньорки. Водещите Алекс Раева и Краси Радков обаче оповестиха, че Филип и Ралица напущат надпреварата – очевидно зрителската поддръжка за тях е била най-слаба и е стопила преднината им.

 

Социалните мрежи незабавно гръмнаха от недоволни почитатели, които не имат вяра, че Буков не е събрал задоволително гласове. Хората се недоволни, че в предаването не афишират броя на получените гласове за всяка двойка, а непосредствено споделят кой би трябвало да си тръгне. Тази липса на бистрота основава мотив за подозрение в честността на шоуто. Феновете на формата желаят да знаят тъкмо какъв брой гласа е получил Филип и какъв брой останалите участници. В противоположен случай няма по какъв начин да са сигурни, че отпадането му не е било авансово планувано. Те също по този начин с право означават, че съдиите мерят с друг критерий, когато подлагат на критика участници за танци на запис.

 

Съвсем неотдавна Дънди записва такова присъединяване, защото, също като Филип, имаше зрелище отвън София същата вечер. За него никой не сподели, че е трябвало да анулира представлението.

 

„ Аз съм поканен в предаването в качеството си на известен артист, там съм, тъй като практикувам специалността си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да вземам участие, аз съм си дал датите с представления и те доста добре знаят по кое време не мога и решението беше запис. Не мога да оставя сътрудниците си артисти без работа, тъй като аз имам различен ангажимент. Зали, билети, фенове, техника, не мога да „ махна с лека ръка ” и да кажа: „ Отивам в риалити формат ”. „ Денсинг Старс " е интервал в моя живот, а специалността и сътрудниците ми са вечно. Също по този начин, чисто юридически, нямам право да поемам нови задължения, които се застъпват с предходно поети и написани с контракт ”, написа Филип.

 

Той благодари на партньорката си Ралица Мерджанова, сподели за нея, че е „ необикновен танцьор, възпитател, родител и човек ” и се надява професионалните им пътища още веднъж да се пресекат.

„ Много хора ми писаха, че било „ нагласено ” и недоумяват по какъв начин е допустимо (...) Конспиративни теории и подозрения постоянно ще има, само че животът продължава и най-съществен е пътят, а не резултатът! “, приключи коментара си артистът.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР