На Земята различни космически агенции провеждат проучвателни мисии. На снимката:

...
На Земята различни космически агенции провеждат проучвателни мисии. На снимката:
Коментари Харесай

Британски астронавт видя хора на Марс след 20 години

На Земята разнообразни галактически организации организират проучвателни задачи. На фотографията: Двама израелски астронавти вземат участие в сходна задача Снимка БГНЕС

Хората ще могат да кацнат на Марс единствено след 20 години, разгласи английският астронавт Тимъти Пик, представен от БГНЕС. Според него значима роля за това ще изиграят частните компании в галактическия бранш. И по-специално астронавтът счита, че изстрелването на тежката ракета притежател Falcon Heavy, осъществено от компанията на Илън Мъск " Спейс екс " бележи началото на нова епоха в усвояването на космоса.

Тим Пик показва своята убеденост, че интернационалният план за основаване на обитаема станция към Луната (Deep Space Gateway) ще се трансформира в основен въпрос за по-нататъшното проучване на галактическото пространство. " Навлизаме в нова епоха на усвояването на космоса. Мисля, че това (кацането на хора на Марс, бел.ред.) ще се случи в края на 30-те години ", споделя астронавтът, представен от " Индипендънт " (The Independent). Пик взе участие в главните галактически експедиции на Международната галактическа станция МКС-46/47. На орбита той работи 186 денонощия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР