На Земята човешките същества са еволюирали, за да се радват

...
На Земята човешките същества са еволюирали, за да се радват
Коментари Харесай

Дюн: Част втора: Подземни ужаси, токсична синя вода и израстването на Тимъти Шаламе

Н а Земята човешките същества са еволюирали, с цел да се радват на много комфортно място в хранителната верига. Трябва да се отдалечите от други хора, с цел да рискувате да бъдете изядени от див звяр - като се отклоните от пътя на сафари, да речем, или плувате в тъмни, гъмжащи от акули води. За разлика от това, никой не приема сигурността за даденост в “Дюн ”, богатата на подправки пустинна аванпост от сериала на Франк Хърбърт от началото на 60-те години, където жителите на повърхността живеят в боязън от великански пясъчни червеи, които пълзят с огромна скорост, с цел да обхванат всичко, което може да се яде от разстояние, написа Питър Дебрюге в своя коментар на кино лентата за Variety. 

Режисьорът Денис Вилньов нервира тези чудовища в своята внушаваща благоговение, въпреки и релативно епизодична акомодация на “Дюн “ от 2021 година Като научна фантастика, филмът пренаписа разпоредбите, водещи с революционна визуализация и също толкоз изумителен звуков дизайн, до степента, в която тези детайли взеха преимущество пред сюжета, разяснява създателят. 

I only watched Timothee Chalamet () full acting in Wonka and Dune Part One and Part Two. And I must say, the more I watch his acting, the more I'm impressed
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР