На заседанието на Общинския съвет днес кметът д-р Дарин Димитров

...
На заседанието на Общинския съвет днес кметът д-р Дарин Димитров
Коментари Харесай

Кметът на Търговище: Благодаря на всички, които се включват в почистването след бурята

На съвещанието на Общинския съвет през днешния ден кметът доктор Дарин Димитров благодари на всички институции и всички жители, присъединили се в разчистването след разразилата се на 26 юли стихия.

" Често се приказва, че няма институции и страна, само че нощес се потвърди, че когато има положително отношение и съдействие сред институциите и жителите, нещата се случват. Смятам, че първата реакция беше добра. Сега остава да си почистим и града ", сподели кметът.

Той изрече признателност към Полицията и чиновниците на Районното ръководство, които са координирали всички екипи, към Пожарната, Гражданска отбрана, Общинските предприятия БКС и " Флора ".

" Има наранени коли, покриви, къщи, само че за наша наслада няма потърпевши хора “, сподели кметът и прикани за самообладание жителите.

" Продължаваме с разчистването. За страдание, провалите и падналите дървета са доста и ще имаме потребност от време ", добави доктор Димитров. Той изясни, че всички паднали дървета и клони се шредират и ще бъдат компостирани на профилираната площадка в Търговище.

Кметът разгласи, че все още вода и ток има във всички обитаеми места на общината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР