На заседанието на НС днес с мнозинство бе приет докладът

...
На заседанието на НС днес с мнозинство бе приет докладът
Коментари Харесай

НС на БСП прие единодушно доклада на Корнелия Нинова и план за действие за предстоящите избори

 На съвещанието на Народно събрание през днешния ден с болшинство бе признат отчетът на ръководителя по настоящата политическа конюнктура и идните задания на Българска социалистическа партия за предварителните избори. Народно събрание утвърди и проект за деяние на левицата съгласно систематизираните разбори от парламентарните избори. Планът за деяние има цел да очертае ограниченията за превъзмогване на позволените недостатъци и да даде посока за усилване на въздействието на Българска социалистическа партия в обществото с оглед идната акция.

В проекта са обрисувани краткосрочните ограничения, свързани с активността на Националния избирателен щаб, с метода на нареждане на кандидатските листи и подготовката на посланията, платформата и визията на акцията.

Средносрочните ограничения имат за цел вътрешна консолидация на партията и деен разговор, както и с съдружни сътрудници и други леви обединения. Обсъдени бяха въпросите за организационното подсилване на партията, дигитализацията и новите технологии, които могат да бъдат употребявани. Целта е Българска социалистическа партия да бъде мощна, виновна и идейно-ясна политическа групировка, която си слага високи цели на идните парламентарни избори - да бъде партия на непоклатимост, праволинейност и поредност в политиката.

Националният съвет на Българска социалистическа партия разиска и одобри прие с болшинство всички решения по препоръчаните документи.

На съвещанието единомислещо бе признат Националният избирателен щаб, както и структурата, щата и бюджета на Народно събрание на Българска социалистическа партия за 2021г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР