На заседанието на новия местен парламент на Плевен на 15-ти

...
На заседанието на новия местен парламент на Плевен на 15-ти
Коментари Харесай

Избраха временната комисия за изготвяне на Правилник за организацията и дейността на ОбС-Плевен

На съвещанието на новия локален парламент на Плевен на 15-ти ноември беше определен състав на краткотрайна комисия за правене на Правилник за организацията и активността на Общински съвет - Плевен, мандат 2023 - 2027 година

В комисията влизат 13 общински съветници от показаните в Общински съвет политически обединения.

Председател на комисията е Емил Пеев. В период до 21-ви ноември комисията би трябвало да показа плана за новия устав в деловодството на локалния парламент.

Сесията стартира с едноминутно безмълвие в памет на треньорката и президент на волейболен клуб „ Олимпиец “ Стефка Великова и играчите на тима Симеон Симеонов и Калоян Минков, които починаха при автомобилна злополука на пътя Плевен - Ловеч на 11-ти ноември.

Заседанието на Общинския съвет стартира под председателството на доайена измежду съветниците Димо Дешев, като първа точка в дневния ред беше полагане на клетва от общинския консултант Генадий Гешев, който отсъства на първата тържествена сесия.

Втора точка беше осъществяване на процедура по желание на ръководител на Общински съвет - Плевен, при която както писахме с 28 гласа „ за “ беше определен доцент доктор Иван Малкодански от групата съветници на Политическа партия ГЕРБ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР