На заседание на сръбското правителство днес бе подкрепено предложението за

...
На заседание на сръбското правителство днес бе подкрепено предложението за
Коментари Харесай

Правителството на Сърбия одобри връщането на задължителна военна служба

На съвещание на сръбското държавно управление през днешния ден бе подкрепено предлагането за връщане на военната работа, заяви сръбската телевизия РТС, представена от Българска телеграфна агенция.

Военната работа ще е за период от 75 дни. Президентът Александър Вучич съобщи, че министрите на днешното съвещание на държавното управление са подкрепили предлагането за връщане на наложителната военна работа. Той добави, че ги е уведомил за детайлностите от срещата в Брюксел, за полемиките, които е имал по отношение на обстановката в Косово и за идните срещи, които ще организира.

Александър Вучич написа в профила си в Инстаграм, че благодари на министрите, които са подкрепили предлагането за основаване на работна група, която да обмисли действия и ограничения, ориентирани към активиране на задължението за военна работа.

" Посочих, че това е огромно нещо за Сърбия, освен за защитата на страната, само че и тъй като ще ускори възприятието за отговорност и съвестност на младежите, които ще им бъдат нужни за всичко, с което ще се сблъскат в цивилния живот.

„ Градовете и общините, където се намират казармите, също ще се възползват от наложителната военна работа, тъй като тези региони ще се повдигнат стопански и ще напреднат и ще се развиват още по-бързо “, сподели Вучич.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР