На заседание на Националното оперативно бюро на ДПС председателят обяви,

...
На заседание на Националното оперативно бюро на ДПС председателят обяви,
Коментари Харесай

ДПС няма да подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС

На съвещание на Националното оперативно бюро на Движение за права и свободи ръководителят разгласи, че партията няма да поддържа изгубилите на изборите, разбирайте ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов в коридорите на Народното събрание през днешния ден.
В тази обстановка позицията ни остава годна и няма да подкрепим обединението ГЕРБ-СДС, посочи той.
Разчетохме вота на българските гласоподаватели и изборните резултати като искане за смяна.
 Карадайъ видя партия, която продължава да сее ненавист, разкол и експанзия, само че не сподели коя Карадайъ видя партия, която продължава да сее ненавист, разкол и експанзия, само че не сподели коя
Най-вероятно сте забелязали, че моделът на правене на политика, на който сме очевидци 11 година - ненавист, разделяне, опълчване и а...
Движение за права и свободи ще поддържа държавно управление на новите партии, в случай че несъмнено, те предложат такова и в случай че одобряват нашите цели, добави Летифов. Това е позицията и тя остава непроменена все още, безапелационен е той.
Още не сме видели предмета на тази комисия, която ще бъде основана за Росенец. Това съобщи по-късно на брифинг Карадайъ. Повод за коментара му стана предлагането на съпредседателят на Демократична България Христо Иванов за създавенто на.
По думите му не му е ясно защо ще бъде сътвори тази комисия. " Нещата са - Някой в миналото на някого нещо бил споделил ", добави той.
Карадайъ е на мнение, че разговор в Народно събрание липсва. " Моделът на монолог продължава. Мислихме, че предизборната акция завърши и следва сложната работа, която би трябвало да се свърши. Или продължава акцията от миналите избори или някои хора влязоха в такава за идващите избори ", счита водачът на Движение за права и свободи. Той е на мнение, че би трябвало рационален разговор, тъй като не се знае какъв брой ще продължи животът на това Народно заседание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР