На задържания за контрабанда Стефан Димитров, който по-рано днес бе

...
На задържания за контрабанда Стефан Димитров, който по-рано днес бе
Коментари Харесай

УМБАЛ: Св. Анна: Стефан Димитров е прегледан, няма нужда от хоспитализация

На арестувания за контрабанда Стефан Димитров, който по-рано през днешния ден бе откаран за обзор в Окръжна болница, са му направени кръвни проучвания и скенер на главата. Преценено е, че той няма потребност от болничен престой, оповестяват от лечебното заведение.

" Днес малко преди обед, мъж (с букви С.Д.) беше признат и прегледан по неотложност в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД. Мъжът е бил в следствения арест, когато получава недоволства за проблеми в  крайниците, главоболие и световъртеж. Направени са му кръвни проучвания, лумбална пункция и скенер на глава. Допълнително е извършена консултация с невролог и е преценено, че мъжът няма потребност от хоспитализация ", се споделя в известие от болница " Св. Анна " в столицата.

Задържаният за контрабанда Стефан Димитров бе откаран в Окръжна болница. Поради недоволства той бе изведен от килията за обзор.

В четвъртък Димитров и някогашната шефка на Митниците Петя Банкова апелираха ареста си, само че адвокатката на Банкова не се яви в съда, по тази причина съвещанието ще се гледа на 16 април.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР