На второто заседание на Столичния общински съвет от ГЕРБ поискаха,

...
На второто заседание на Столичния общински съвет от ГЕРБ поискаха,
Коментари Харесай

Единственият зам.-кмет не знае откъде да вземе готова сметка за сметта’24, останалите 9 – само вътрешно представени: Аматьори в София

На второто съвещание на Столичния общински съвет от ГЕРБ желаеха, до момента в който Терзиев се появи в залата, на съвещанието да пристигна единственият назначен все още зам.-кмет Надежда Бобчева, която дава отговор за екологията. Тя би трябвало да показа информация за съставянето на план-сметката за чистотата, която дефинира бюджета за сметосъбиране, зимно и лятно разчистване. Бюджетът за почистване за 2024 година би трябвало да бъде гласуван до края на годината, а преди този момент е нужно да мине едномесечно публично разискване.

Тъй като е 20 ноември, това е финален късмет за съблюдаване на закона, който е чужд на новия кмет, неговия зам.-бившата шефка на групата на Българска социалистическа партия в общинския съвет на Силистра, подсетиха от ГЕРБ.  От ППДБСС настояха, че съвещанието би трябвало да се концентрира върху единствената си точка за избор на ръководител. Т.е. законът не важи за тях.

Напомняме, че на 6 ноември Терзиев изясни, че в първия ден ще показа всичките си заместител – кметове. Засега това е станало единствено вътрешно най-малко с 10 от тях – както 19 писа, ще усили броя на вицетата, с което ще набъбне с десетки служители, водачи и секретарки и администрацията, която сякаш щеше да редуцира. А има де юре единствена зам. по екологията, която освен това непрофесионалист.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР