На втория тур на президентските избори ще има някакво преливане

...
На втория тур на президентските избори ще има някакво преливане
Коментари Харесай

Политолог: На втория тур на президентските избори шансовете са за Радев

На втория тур на президентските избори ще има някакво преливане на гласове от партиите. Ще има някаква конспирация, само че Румен Радев влиза доста мощно за втория тур и възможностите са на негова страна. Това сподели политологът Даниел Смилов в изборното студио на БТВ.

" Проучванията даваха на втория тур резултат от 60 на 40 в интерес на Румен Радев, мисля че резултатът ще е по-близък и евентуално ще е в интерес на Радев ", разяснява Даниел Смилов.

Нидал Алгафари сподели, че " единственото, което го тормози е обвързвано с това, какво ще стане с Българската социалистическа партия, тъй като тя получи най-тежкия удар от политиката на Румен Радев ".

Много огромна част от социалистите и симпатизантите на Българска социалистическа партия ще се разколебаят по какъв начин да гласоподават на втория тур на президентските избори, означи Алгафари.

Според Даниел Смилов, " Слави Трифонов беше много съществено осъден, тъй като хората виждат в неговата групировка причина, с цел да не може да бъде формирано държавно управление ". Той означи, че " групировката на Мая Манолова беше дребна и с няколко %, тя пада към този момент под чертата ", написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР