На втори план е талантът им да се появяват, където

...
На втори план е талантът им да се появяват, където
Коментари Харесай

По какво си приличат Гешев и Митрофанова и защо отговорът съдържа „идите на х.й“?

На втори проект е геният им да се появяват, където не им е мястото. Гешев, по съвет на някой злополучен ПР или откакто е гледал западен филм, отива в учебно заведение и беседва нещо с възпитаници. Снима се с тях: да видят младежите жив Супермен с български етикет на каскета...

 

На 6 септември 2022 година пък Митрофанова цъфна на тържеството послучай Съединението в Пловдив. При състояние, че във всички съветски източници (българските да не закачаме) написа, че Русия е била срещу обединяването на Княжество България и Източна Румелия. Дори е оказала напън Сърбия да стартира война против България, откакто Турция е отказала сходна „ услуга “…

Гешев, който отхвърля да проверява Руски/Турски поток, чекмеджето с пачките, саковете с милиони от Автомагистрала „ Хемус “, 60-те милиона, които Васил Божков твърди, че е дал на Горанов за Борисов и прочие, се прави на Батман пред учениците. Да не би да има Хелоуин-2?

 

Митрофанова, която съставлява страната, пробвала се да осуети Съединението, се кипри на празника послучай Съединението.

Братче и сестриче.

 

Стигаме до кулминационната точка или черешката на тортата, в случай че ви е по-лесно.

 

Прокуратурата пуснала текст на британски език, какви международни достижения е постигнал Иван Гешев по следствието на „ Нексо “. Да чете целият англоезичен свят, целият Запад и въобще… тези в Съединени американски щати, дето го забъркват в корупционни сюжети. Идеята е елементарна, колкото и нейните татковци: който прочете вдъхновяващото писание, да си отвори очите и сърцето за българския, не - за балканския, не – за европейския правоприемник на арбитър Фалконе. Няма различен, който три пъти да е удостояван с плакет от благоевградската група дето раздава награди на името на всепризнатия герой против мафията и взривен от нея… Сал Гешев е.

В същото време и съветската посланичка излъчва трогателен текст, в който се декларира, че съветските войски в Украйна в никакъв случай не поразяват цивилни цели. Никога! Дето се вика, те към този момент цяла година организират „ поход на мира и човеколюбието “, само че пустите украинци не желаят да проумеят великата задача и мрат в саморазрушили се жилищни здания, лечебни заведения, гари, театри, университети, учебни заведения и прочие.

 

И Гешев, и Митрофанова разпореждат големи очаквания на това, някой въпреки всичко да им повярва.

 

Какъв е резултатът? - ще попитате напълно основателно.

 

Путинофилите и ядрото от чугунени последователи на статуквото, ще приветстват опитите – въпреки всичко са подвластни и задължени.

 

Всички други, които са запазили способността да употребяват сивото вещество по предопределение, ще си спомнят късото: Идите на х.й!

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР