На всяка цена запишете желанието си. Лесно е да се

...
На всяка цена запишете желанието си. Лесно е да се
Коментари Харесай

Никога Не Нарушавайте Тези Правила На Вселената И С Лекота Ще Сбъднете Всичките Си Желания!

На всяка цена запишете желанието си. Лесно е да се каже, само че е мъчно да се направи. Колко просто наподобява да формулирате желанието си. А когато седнете пред белия лист, разбирате, че това е едно от най-трудните задачи, които сте изпълнявали.

Мислите, че желанието " Искам да имам собствен дом " е вярно? Не! Проблемът е, че такова предпочитание не може да бъде изпълнено, без да има конкретизиране по кое време желаете да се случи това.

Правило 2. Посочете време за осъществяване на желанието

Например: " През лятото на 2016 година ще имам огромна красива къща ". Не бива да формулирате мисълта си по този начин: " Аз ще купя къща ". Това е неправилно. Заявката ви може да бъде изпълнена, само че незнайно по кое време.

Правило 3. Формулировките да са в настоящо време

Вместо " Ще си купя къща " би трябвало да напишете " В развой съм на придобиване на къща ". Представете си, че към този момент сте притежател.

Правило 4. Забранете си думичката НЕ и отрицанията въобще

Друга постоянно срещана неточност е заявката " Аз не желая да съм безпаричен ". Според изказванията в книгата " Тайната " на Ронда Бърн и последвалите ги интерпретации на Закона за привличането, Вселената не приема частицата НЕ и други негативни думи с тази представка. Вие казвате: " Не желая да съм безпаричен ", а нагоре се чува " Иискам да бъда безпаричен " и желанието се извършва в този тип.

Притегляме като магнити това, което излъчваме като мисли. Правилната дефиниция е " Искам да съм богат и аз съм в развой на замогване ".

Правило 5. Пишeте в детайли, прочувствено, от душа

Ако желаете нов дом – опишете го в детайли, като почнете от предверието – разположение, брой на стаите, балкони, прозорци, обзавеждане, таван, капандури – всичко. Представете си възторга ви, когато гледате новия си дом. Опишете това, което чувствате, на хартия. Много е значимо вашето предпочитание да не предизвиква щета на друго човешко създание.

Правило 6. Записаното предпочитание завършете с молитва

След като сте записали желанието си, смирено помолете за подпомагане в осъществяването му Висшата мощ. Ако вярвате в Бог – молете се Нему. Ако сте безбожник или агностик, измислете си свободна молитвена фраза без получател. Например: " Нека моят дом се изпълни с наслада и благополучие " и " Нека моите деца и внуци да продължат в тази къща рода си и да изпълнят живота си и моя живот с обич ".

Добре е в молитвата да е включена фразата " И освен това ". Защото е допустимо да не се сещате за някакво свое предпочитание, а Вселената да има поради " Нещо повече " за вас от това, за което я молите. Не би трябвало да я ограничавате в устрема й да ви помогне.

После изпращате алегорично желанието си към Вселената и забравяте за него. Почти.

Правило 7. Никога не зацикляйте върху желанието си

Пуснете фантазията си, само че действайте. Не мислете, че всичко ще е ок, единствено тъй като сте написали на лист желанието и сте го сгънали в някое скришно място. Трябва да действате по този начин, като че ли желанието ви към този момент се случва. Но внимавайте: не нарушавайте хармонията на Вселената, потъпквайки всичко и всички по пътя към задачата си в името на нейното постигане. И най-после: не зацикляйте върху нея. Ако преживявате ще се извърши ли или не и ви сполетят натрапчиви мисли по този въпрос, това единствено ще попречи на осъществяването на поръчката./ spisanie8.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР