На всяка цена правителство трябва да има, убеден е Бойко

...
На всяка цена правителство трябва да има, убеден е Бойко
Коментари Харесай

Борисов: Стига вече избори. Правителство на всяка цена

На всяка цена държавно управление би трябвало да има, уверен е Бойко Борисов.

За повторно победихме своите съществени съперници. Целта на едни избори е държавно управление. Единственото, което би трябвало да излъчи това Народно събрание, е постоянно държавно управление, каквато и да е цената за партиите. В противоположен случай - парламентарната народна власт е в риск. По време на акция се чертаят разграничителни линии, само че след изборите в демократичния свят, в случай че на една партия не ѝ стигат гласовете, с цел да събере 121 депутати, се вършат обединения. Нашите естествени сътрудници за тези, който поддържат Украйна и влизането ни в Шенген, разяснява водачът на ГЕРБ.

По думите му ГЕРБ-СДС ще поканят всички партии на договаряния. 

" Това, което би успокоило народа, е коалиция сред огромните партии. За политики ще приказваме единствено с партии, които решат да вземат участие в постоянно държавно управление ", безапелационен бе той, представен от bgonair.bg. 

Според Борисов персоналните усеща нямат общо с политиката, като разясни, че персонално ще води договарянията с останалите партии.

" Нормално е тези, които са счупили страната, да вземат участие в решаването на казуса. Ако няма централен бюджет, общините са обречени на крах ", означи той.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че президентът Радев също би могъл да даде оферти за министерски постове. 

" Никой няма право да подценява " Възраждане ". Трябва да работим с всички, които са определени от българските жители ", добави той.

Борисов установи, че напук няма да се одобри нито бюджет, нито ще бъде образуван кабинет. Той сподели, че промените ще бъдат вероятни само в случай че бъде излъчено постоянно държавно управление. 

В отговор на въпроса дали ГЕРБ биха подкрепили импийчмът на президента Радев, Борисов сподели, че е срещу, защото президентската институция е единствената постоянна все още.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР