На всяка една дама поне веднъж ѝ се е случвало

...
На всяка една дама поне веднъж ѝ се е случвало
Коментари Харесай

Хитри начини за почистване на стария лак, когато нямаме лакочистител

На всяка една дама най-малко един път ѝ се е случвало да желае смени лака върху ноктите си и да няма с какво да изтрие остарелия или пък просто да е забелязала олющването му. В такива деликатни обстановки има и други решения, които лишават повече време, само че пък избавят ситуацията.

Спирт
Необичайните използва на лакочистителя в семейството
Основата цел на лакочистителя е да почиства лакът от ноктите ви. Само, че той може да се употребява за разнообразни неща, за които даже не ст...
Прочети повече
Спиртът би трябвало да е с висок градус – най-малко 90. Вземете този, който употребявате за масажи или пък мощен алкохол. Разтъркайте върху ноктите и повторете, в случай че лакът не се е махнал изцяло.

Оцет и лимон

Това са две естествени киселини, които не са най-хубавите решения за унищожаване на лак от ноктите, само че пък най-малко е дейно решение. Използвайте добре пропит памучен тампон и отстранете нежно лака. След това измийте изцяло и нанесете подобаващ крем за поддръжка.

Дезодорант

Особено подобаващи са тези, които не съдържат талк или пудра. Напръскайте добре ноктите отблизо разстояние. Изчакайте за няколко секунди и по-късно пробвайте се да премахнете се колкото се може повече лак. Повторете още веднъж до цялостното му изчистване.

Нанесе топ лак

Използвайте този, с който завършвате маникюрите си. Нанесете го върху ноктите и незабавно по-късно започнете да изтривате. Повторете, в случай че е останал още лак. По този метод ще можете да премахнете изцяло остатъците и ще имате съвършено чисти нокти за идващото лакиране.
Лакочистителят може да бъде правилен асистент в семейството
Всеки знае по какъв начин да употребява лакочистител - той отстранява остарелия маникюр от ноктите. Но мнозина даже не осъзнават, че тази течност може да...
Прочети повече
Лак за коса

Направете същото упражнение, като с дезодоранта. Напръскайте отблизо разстояние, а по-късно разтрийте. Повторете процедурата, в случай че е останал още лак.

Парфюм

Да, знаем, че желаете да носите обичания си парфюм на шията и други деликатни места, той може да бъде избавление в тази необикновена обстановка. Напръскайте върху памучен тампон и задръжте върху нокътя за няколко секунди. След това разтъркайте и повторете още веднъж.

Зехтин

Може би в никакъв случай не ви е хрумвало това, само че и зехтинът е една от другите възможности на лакочистителя. Изсипете малко количество върху памучен тампон и оставете да подейства за 5 минути. След това разтъркайте и повторете още веднъж.

При този способ не се следят идеалните резултати, само че пък това е най-щадящият метод да почистите ноктите си. С негова помощ ще заздравите ноктите на ръцете, а и ще хидратирате добре кожичките.

Повечето способи, които посочихме, имат алкохол в основата си. Можете да ги употребявате за главно разчистване, а по-късно да довършите с по-лек метод, като зехтинът. Така ще пощадите кожата си, само че също по този начин, ще можете умерено да нанесете нов лак, без да увреждате ноктите си. Разбира се, можете и да се снабдите с тампоните за унищожаване на лак, които се продават на всички места. Така даже да нямате лакочистител, постоянно ще имате авариен вид.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР