На всяка дама ѝ се с случвало да се събуди

...
На всяка дама ѝ се с случвало да се събуди
Коментари Харесай

Не правете тези неща, ако се събуждате с подпухнали очи

На всяка дама ѝ се с случвало да се разсъни с подпухнали очи. Освен че основават стеснение при ежедневния грим и вредят на самочувствието, подутите клепачи и торбичките под очите могат да алармират, че е време да извършите някои промени в метода си на живот.

Подпухналите очи или даже подпухналото лице са освен това от неуместен непряк резултат от метода, по който сме прекарали предната вечер. Това положение може да бъде провокирано от разнообразни инфекции, алергии или други медицински аргументи.

Понякога неналичието на нескончаем и първокласен сън е задоволителна причина за подпухнали очи. А може би тялото ви дава знак, че би трябвало да извършите някои промени в диетата и метода си на живот, а в краен случай да се консултирате с доктор.

Продължете в галерията, с цел да узнаете кои са аргументите са подпухнали очи и по какъв начин можете да се справите с този проблем:
 Защо се разсънваме с подпухнали очи и по какъв начин да се оправим с това  Защо се разсънваме с подпухнали очи и по какъв начин да се оправим с това  Защо се разсънваме с подпухнали очи и по какъв начин да се оправим с това  Защо се разсънваме с подпухнали очи и по какъв начин да се оправим с това
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР