На всички се случва да направят някаква грешка в своята

...
На всички се случва да направят някаква грешка в своята
Коментари Харесай

Грешките са неизбежни, уроците от тях - задължителни

На всички се случва да създадат някаква неточност в своята работа. Всъщност, това е просто неизбежно. Рано или късно ще ви се случи да сгрешите. Независимо дали става въпрос за изпращане на имейл до неправилен адресат или за някакъв гаф по време на бизнес среща, ще има моменти, в които ще се случва да грешите.

Това са няколко неща, които би трябвало да извършите, в случай че желаете да сте сигурни, че към момента имате работа, или най-малкото, че сте съумели да запазите най-малко част от своето достолепие, откакто сте позволили някаква глупава неточност на работното място.

1. Припомнете си, че не сте единствените, които вършат неточности

Вие не сте единственият човек в офиса, който в миналото е допускал неточност, тъй че няма никаква причина да мислите, че вашият гаф е нещо ново или извънредно в компанията. Никой не е непогрешим - нито вие, нито вашите сътрудници ще се справяте изцяло сполучливо с 100% от предоставените ви задания. Това просто е невероятно.

 2. Запазете успокоение

Проучване на Accountemps за работната атмосфера в Съединени американски щати разкрива, че  52% от служащите са си изпускали нервите на работното място най-малко един път в своята кариера. Освен това, 45% от интервюираните са признали, че са плакали на работното място. Емоционалните прояви в офиса не са необичайност, само че ключът за вашият професионален триумф минава през свеждането им до минимум( в случай че е допустимо до нула). Когато извършите някаква неточност, поемете дълбока глътка въздух и пребройте до 10, преди да реагирате по какъвто и да е било метод и да кажете нещо, за което може по-късно да съжалявате. Запазете успокоение и не превръщайте една неточност в поредност от такива.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР