На всички онези, които си позволяват да говорят от името

...
На всички онези, които си позволяват да говорят от името
Коментари Харесай

Карадайъ за кабинета Габровски: Решението как ДПС ще постъпи ще бъде взето във вторник

" На всички тези, които си разрешават да приказват от името на Движение за права и свободи, декларирам, че решението по какъв начин Движението ще постъпи по отношение на оферти от проф. Габровски кабинет, ще бъде взето от управителния групов орган на партията - Централното оперативно бюро. То заседава във вторник ", съобщи във Facebook водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

По думите му още на срещата с проф. Габровски от Движение за права и свободи са декларирали ясно и изрично, че поддръжката на партията зависи от целите на проектокабинета, от програмата, която той ще предложи и от персоналния състав.

" Всякакви отзиви на партии и партийци до решението на ЦОБ на Движение за права и свободи са откровени неистини и операции с оглед личното им оцеляване ", добавя Мустафа Карадайъ.

На срещата, която Движение за права и свободи организира с претендента за министър председател Габровски, стана ясно, че двете партии мислят в една посока. Тогава от Движение за права и свободи обявиха, че нормалността в политиката за тях минава през разговора. Като значими тематики Карадайъ уточни приходите, битката с инфлацията, енергийната сигурност, приемането ни в еврозоната, работата по Плана за възобновяване и резистентност, Шенген и други.

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР