На всички ни е добре известно, че за всеки спортист

...
На всички ни е добре известно, че за всеки спортист
Коментари Харесай

7 от 7: Спортисти и техните обувки

На всички ни е добре известно, че за всеки състезател е извънредно значимо какви обувки носи. Когато се отнася до играта му и до свободното му време.

Вдъхновени от маратонките, които постоянно ще ни сграбчват окото, взехме решение да съберем седем колаборации сред известни противоречиви марки и спортисти.

 Най-богатите спортисти в историята
Най-богатите спортисти в историята

Класацията е на Forbes

Леброн Джеймс

Започваме с Краля, както е прочут Джеймс, и с неговата колаборация с Nike.

 Снимка 337456

Моделът е LeBron Soldier XI iD. Обувките са предопределени за баскетбол, само че това надалеч не значи, че не могат да бъдат носени и в всекидневието. LeBron Soldier XI Id са налични в пет цвята.

 Снимка 337457

Ръсел Уестбрук

Един от многото баскетболисти в класацията, само че с невероятни обувки. След чудовищния сезон, който записа, Ръсел Уестбрук си заслужи своя серия обувки - Jordan Why Not Zer0.1.

 Снимка 337459

Те бяха показани на 15 януари и се отличават с футуристичен дизайн. Моделът не инцидентно носи името Why Not (защо не) - това е обичаната имитация на Ръсел Уестбрук и въплъщава това по какъв начин той играе, по какъв начин се облича и по какъв начин живее.

 Снимка 337460

Дейвид Бекъм

За да разчупим баскетболната надмощие, ще погледнем към Дейвид Бекъм и неговата David Beckham Capsule Collection. Тя се състои от три модела.

Един за футболното игрище.

 Снимка 321000

Един за игра на разнообразни настилки.

 Снимка 337463

Един за всекидневна приложимост.

 Снимка 321002

В изработването им Дейвид Бекъм е вложил доста прочувственост, както и в новата си козметична линия за мъже.

 Дейвид Бекъм започва козметична линия
Дейвид Бекъм започва козметична линия

Всичко, от което се нуждаят мъжете

Пол Джордж

Крилото на Оклахома в началото не попадна в листата с участници за Мача на звездите, само че след травмата на Демаркъс Къзънс, той зае неговото място.

 Снимка 337464

Е, Пол Джордж има още мотиви за горделивост. В средата на януари станаха факт неговите неповторими обувки - PG2. Те са плод на колаборация сред Nike и Sony PlayStation и безусловно подлудиха геймърите с дизайна си.

 Снимка 337465

Във вътрешната си част имат бутон, който при напън пулсира като контролер за PlayStation.

 Снимка 337466

Дуейн Джонсън

Напоследък Дуейн Джонсън се изявява най-вече като филмовата звезда, само че на първо място той е състезател и ентусиазъм за милиони хора.

 Снимка 337471

Именно поради това Джонсън създаде дружно с Under Armour обувки, които да обезпечават оптимален комфорт по време на подготовка.

 Снимка 337467

Моделът се споделя Project Rock Delta и е изработен от мрежеста тъкан с безшевна структура, която е лека и издръжлива.

 Снимка 337469

За още по-голяма убеденост и при слаба светлина, обувките разполагат с отразяващи елементи за по-добра видимост.

Роджър Федерер

Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на легендата в тениса Роджър Федерер, който завоюва рекордна 20-та купа от Големия шлем.

 Снимка 337474

През декември излезе и резултатът от колаборацията на тенисиста с Nike - Air Zoom Vapor X. Като едно от новите неща в тях е, че са по-леки и от предшествениците си.

 Снимка 337476

Майкъл Джордан

Завършваме с Майкъл Джордан, за което би ни се разсърдил, тъй като всички знаем, че той не обича да бъде финален в нищо.

 Снимка 337480

Е, не е преднамерено - просто по този начин се получи. Та, говорихме за Air Jordan X. Моделът се появи на пазара през 1995 година, когато Майкъл Джордан си беше дал отмора от баскетбола, само че в този момент са актуализирани за 2018 година и се завръщат като Air Jordan X Cool Grey.

 Снимка 337481

Освен хващащия окото дизайн на подметката, на обувките ще намерим изписани някои от оценките на баскетболиста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР