На всички, които нямат търпение да се гмурнат в едно

...
На всички, които нямат търпение да се гмурнат в едно
Коментари Харесай

Yettel предлага най-новите елегантни смарт съюзници на здравето HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro с безжични слушалки

На всички, които нямат самообладание да се гмурнат в едно интензивно лято, Yettel предлага отговарящ смарт съдружник от HUAWEI. В интервала до 2-ри юли най-новата горделивост на марката при часовниците – HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro – идва в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds 5i и на специфична цена с опция за възнаграждение чак след третия месец и нехайно лято чак до септември.

На огромната европейска премиера на HUAWEI WATCH 4 серията през май марката затвърди желанието си да предизвиква физическото богатство със своите интелигентни носими устройства и техния усъвършенстван денонощен мониторинг на здравето. HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro наследяват технологията на WATCH 3 серията само че идват с нововъведения за още по-прецизен фокус върху ръководството на здравето. Двата модела са по-тънки и по-леки от предшествениците си, имат по-голямо съответствие екран-тяло за усъвършенствано преживяване при носене във всекидневието или по време на спорт, а едноминутният обзор на здравето прави следенето на физическите индикатори елементарно като допиране на китка.

Серията HUAWEI WATCH 4 са оборудвани с LTPO екрани, с който потребителите се любуват оптимално на Always-on функционалността без да се тормозят за живота на батерията. Изключителната устойчивост е водеща характерност на двата модела – с 5ATM водоустойчивост те поддържат цели 30 м свободно гмуркане, като имат и IPX8 всекидневна водоустойчивост и са IP6X сертифицирани против прахуляк.

Смарт часовниците разполагат с редица интегрирани датчици като: акселерометър, жироскоп, барометър, компас, имат Bluetooth, GPS и вграден високоговорител. Поддържат над 100 подготвителни режима, а с едноминутния обзор на здравето в седем точки потребителите получават самобитен отчет за наблюдаване на най-важните индикатори: ЕКГ, сърдечна периодичност, SpO2, равнище на стрес, температура на кожата, артериална ригидност и инспекция на дишането. Серията HUAWEI WATCH 4 разполага и с функционалност за респираторна инспекция, която оказва помощ на потребителите да научат повече за здравето на белите си дробове, а с напомнянията в действително време всеки може на момента да разпознава необикновени стойности.

Серията WATCH 4 разрешава без значение обаждане/SMS известия без потребителят да носи смарт телефон със себе си за една спокойна подготовка или разходка на открито без нищо ненужно чрез достъп до еSIM функционалността. HUAWEI WATCH 4 и HUAWEI WATCH 4 Pro са съчетаем с Android, iOS и EMUI, имат опция за работа с електронната поща и редица месинджъри за тези, които желаят да са оптимално свързани и ефикасни даже през часовника си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР