На всички избори тръгваме с амбицията и нагласата да сме

...
На всички избори тръгваме с амбицията и нагласата да сме
Коментари Харесай

Костадинов: Ще се борим да върнем чувството за свобода у избирателите

На всички избори тръгваме с упоритостта и настройката да сме първа политическа мощ. Нека първо минат изборите – в този момент по-важно ни е да съберем подписи за референдум за запазването на българския лев. Това съобщи водачът на „ Възраждане ”.

„ До края на деня ще знаем какъв брой тъкмо подписи сме събрали през втората седмица. Първата седмица бяха 41 хиляди. Това е задача, която изпълняваме сега – имаме цел най-малко 500 хиляди подписа да съберем ”, сподели той.

Той счита, че огромна част от избраниците в Народното събрание разочароваха своите гласоподаватели: „ Затова си мисля, че няма да се повторят същите резултати като тези на предходните избори. Част от гласоподавателите ще преоценят своя избор и ще го дадат на други политически сили. ”

„ Последните 30 години ни изясняват, че от нас нищо не зависи. Основната ни битка по време на тази акция ще бъде да върнем възприятието на независимост – да схванат българите, че могат да вземат решенията си сами ”, безапелационен е той.

По думите му против „ Възраждане ” пропагандната акция не е серпантина през последните години: „ Това ни радва обаче – има опасения от растежа на „ Възраждане ”. Ние всеки божи ден обаче разсънваме повече хора, отваряме им очите. ”

„ Можем да си партнираме с всяка политическа мощ, която споделя нашите визии. Проблемът е, че няма такива в Народното събрание. И с Българска социалистическа партия имаме разминавания – е ни поддържат по тематиката за опазване на българския лев, не са с твърда позиция по връзките ни с РСМ. Нас ни интересува единствено българският интерес ”, сподели още той.

„ Ако искахме да има държавно управление, щеше да има държавно управление. Ако искахме да сме в ръководството, щяхме да сме в ръководството. Но на каква цена? На цената на предаването на личните ни гласоподаватели? Няма да платим тази цена ”, приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР