На всички е ясно, че отношенията между аутсайдерите принц Хари

...
На всички е ясно, че отношенията между аутсайдерите принц Хари
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл се завръщат в Европа

На всички е ясно, че връзките сред " новобранците " принц Хари и Меган Маркъл, и останалите членове на британското кралско семейство са обтегнати. Това обаче е допустимо да се промени, тъй като Хари и Меган още веднъж изненадаха всички.

Говорител на херцозите на Съсекс разгласи, че те се завръщат в Европа единствено месеци след предходното си посещаване.

Принцът и брачната половинка му ще дойдат във Англия при започване на септември. На 5-и ще са в Манчестър, където ще вземат участие в One Young World Summit, ден по-късно летят за Дюселдорф, където ще е следващото издание на Invictus Games, а на 8-и септември са още веднъж в Англия за Well Child Awards.

И трите събития са част от благотворителните дела, които херцозите на Съсекс поддържат. One Young World събира млади водачи от над 190 страни, Invictus Games е спортно събитие за военни ветерани, а организацията Well Child подкрепя тежко заболели деца от Англия.

Последното посещаване на Хари и Меган в родината му беше през юни тази година, когато двамата дойдоха с двете си деца за празненствата във връзка Платинения юбилея на кралицата. Тогава Елизабет II и принц Чарлз за първи път се срещнаха с едногодишната Лилибет, напомнят ни от People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР